Hvordan finne en oversvømmet Bil

Alle kjøretøy skadet av flom vann er utsatt for ytterligere problemer. Dessverre er mange ofte pusset opp og videresolgt i en ulovlig prosess som kalles "title vask." Dette betyr at titlene er endret eller endres, og bilene er solgt til mange intetanende kjøpere. Å vite en bilens historie, blant annet om det er blitt involvert i en flom, kan være en tidkrevende, men verdt prosess som starter med en VinCheck og et kjøretøy historie rapport, sammen med andre undersøkende midler. Du trenger
datamaskin med Internett-tilgang
Telefon
Vehicle Identification Number
Vis flere instruksjoner
en

Søk i VinCheck database gjennom folketrygden Crime Bureau (nicb). En Vehicle Identification Number (VIN) er nødvendig, men dette gratis tjenesten leveres til publikum å hjelpe til å avgjøre om et kjøretøy har blitt rapportert stjålet, og ikke restituert, eller har blitt rapportert som en restverdi kjøretøy.
2

Skaffe et kjøretøy historie rapporten gjennom en tjeneste som Carfax eller AutoCheck. Rapporten kan ikke bare fortelle deg hvis bilen har blitt rapportert å være ødelagt eller stjålet, men vil også vise noen rapportert flomskader. Selv om det er en avgift, disse selskapene får sin informasjon gjennom lignende kilder, og vil sende data i en rapport levert via e-post eller papirkopi.
3

Gjennomføre en grundig inspeksjon av alle kjøretøy du tror kan ha påført flomskader. Se etter ting som rustflekker og flassing metall på understellet, misfargede teppe i innlandet eller flekker på møbeltrekk. Pop panseret for å lete etter spor av skitt eller gjørme i mindre sprekker rundt dynamoen, motoren og bak ledningsnett. Vær også forsiktig med muggen lukter i bilen, noe som kan indikere mold eller mugg fra eksponering for vann.
4

Forskning klager mot bilforhandlere gjennom Forbrukerservice nettside eller Better Business Bureau. Forhandlere mistenkt eller anklaget for å selge berging kjøretøy vil trolig bli oppført av en av disse organisasjonene.
5

Kontakt lokale forsikringsselskaper hvis du faktisk ønsker å kjøpe en restverdi bil til reparasjon eller bygge prosjekter. Mange håndverksfag og tekniske skoler med butikk klasser vil kjøpe berging titler på grunn av dette. Du kan spørre forsikringsselskapet om berging kjøretøy auksjoner hvis du også ønsker å reparere bilen for å kjøre på egen hånd. Selskaper som Insurance Auto Auksjoner Inc., kjøpe skadede biler fra forsikringsselskaper og auksjonere dem til rebuilders, brukt-bilforhandlere, deler forhandlere og publikum.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66416.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer