Bad Tie Rod Symptomer i en 1998 Bravada

En 1998 Bravada er en bil, og som alle bildeler gå dårlig. Dette er en normal del av aldringsprosessen, siden deler slitasje gjennom konstant gnissing. Tie stenger faller i denne kategorien. Selv om de er internt smurt, fettet etterhvert tørker ut,, ballen og socket ledd begynner sliping, noe som fører til eventuell svikt. Dette kan være svært farlig, fordi all styring vil gå tapt hvis det mislykkes. Hvis du har mistanke om dårlig tie rod ender, ta kontakt med en kvalifisert mekaniker umiddelbart. Wheel Shimmy eller Rist
p Dette er en sterk symptom på en tie rod slutten går dårlig. Når du kjører, begynner rattet å riste eller shimmy. Det starter bare som en liten shimmy ved lave hastigheter, og utvikler seg til et stadig verre shake som bilen hastigheter opp. Mens andre problemer som bøyd felger kan være å klandre, er det alltid best å ha tie rod ender sjekket ut og inspisert av en kvalifisert mekaniker.
Hard Steering

Når du dreier på rattet, føles det litt vanskeligere enn vanlig. Det kan være en rekke årsaker til dette, og dårlige tie stenger kan være en av dem. Ved å ha din forhjulsoppheng sjekket ut av en kvalifisert mekaniker, vil du være i stand til å fortelle om de tie stenger og tie rod ender går dårlig.
Loose Steering

Ifølge AutoZone, er løs styring et symptom på slitte eller skadde tie rod ender. Dette føles som et "lag" i rattet mellom gang du slår på den og den tiden bilen faktisk snur. En annen følelse er at det er mye slurv, eller spille i rattet. Igjen, ved å ha forstillingen inspisert, vil en kvalifisert tekniker kunne diagnostisere dårlige tie stenger.
Trekke til den ene siden

Når du kjører nedover en rett vei, trekker din Bravada stadig til den ene eller andre. Dette kan ha en rekke årsaker, og en dårlig trekkstang kan være en. Dette gjelder særlig hvis stangen er bøyd etter treffer et objekt. På grunn av svingen, hjulene til å gå ut av stilling, forårsaker trekke. Hvis dette er tilfelle, så stangen må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65166.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer