1980 Forgasser Feilsøking

De aller fleste biler produsert etter 1980 produksjon år var utstyrt med en forgasser, gjorde siden bensininnsprøytning ikke bli en vanlig funksjon før senere halvdel av tiåret. Selv om forgasseren hadde vært i bruk lenge før 1980, forble sin grunnleggende design uendret på grunn av komponenten er relativt enkelt design. Feilsøking en 1980 forgasser er en ganske grei prosess, men gjør det ikke bør være forsøkt uten en fortrolighet med forgassere. Du trenger
Wrench sett
Magnet, File
Vis flere instruksjoner
en

Fjern forgasseren fra motoren med en skiftenøkkel uten å tømme drivstoff fra forgasseren bollen.
2

Undersøk innholdet i drivstoffet i forgasseren bollen for forurensninger, som for eksempel vann, skitt og andre fremmedlegemer. Passere en magnet gjennom drivstoffskålen å fange opp eventuelle jernoksid støv som kan forårsake lekkasje og inntak nål og sete.
3

Inspiser pakningen overflater på kroppen av forgasseren og på undersiden av luft horn for burs eller hakk. Glatt det skadede området med en fil. Merk at noen forgassere produsert i 1980 ble utstyrt med et vakuum stempel passasje. Hvis det foreligger en lekkasje rundt passasjen på grunn av en ujevn pakning overflaten, kan motoren nøler i svinger.
4

Kontroller at forgasser flens nøtter er stramt med en skiftenøkkel. Hvis flensen er løs, kan luft inn i inntaket manifold fra under throttle plate og påvirke inaktiv kvalitet og motorytelse.
5

Fyll forgasseren med rent drivstoff før du installerer den på motoren for å hindre smuss fanget i drivstoffsystemet fra å bli løsner ved et plutselig rush av drivstoff.
6

Kjør motoren på et lavt tomgang etter slik at det å varme. Fjern choke varme pipe og blokkere åpningen med en finger. Hvis lite eller ingen vakuum oppdages, inspisere choke boliger for lekkasjer eller en plugget vakuum passasje. Hvis vakuum er til stede, inspisere vakuum passasjer i forgasseren mellom choke bolig og inntak manifold for tresko.
7

Trykk ned gasspedalen til gulvet og sikre at throttle platene er vidåpne. Juster sammenhengen hvis de ikke er det, fordi høy hastighet ytelsen vil bli negativt påvirket.
8

Trace forgasseren drivstoff linje fra forgasseren til drivstoffpumpen mens inspiserer linjen for skarpe svinger. En slik begrensning kan føre til damplås. Forkorte eller erstatte linjen hvis du oppdager en sving.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67332.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer