Hvordan sjekke Koder for en 1990 Honda Accord

Hvis "Check Engine" lyset kommer på og forblir på etter at bilen er startet, indikerer det et problem med utslipp og /eller bensininnsprøytning. Du må sjekke ECU (Electronic Control Unit) for diagnostiske feilkoder (DTC). Denne modellen benytter check engine lyset å blinke feilkoder. En vanlig feil er å anta at den delen indikert har feilet - en feilkode kunne bare bety at den elektriske kretsen for den mislykkede delen har et problem og ikke fungerer. Du trenger
Pen
Papir
Kode diagram
Binders
Vis flere instruksjoner
en

Finn tjeneste kontakten under høyre side av dashbordet, under hanskerommet. Den ligger ved siden av passasjer døren, og den bør være i blått eller grønt. Denne kontakten har to terminaler.
2

Brett bindersen å rette det ut. Bøye bindersen inn i en stor "U"-form og sett den ene enden inn i hver av terminalene på tjenesten kontakten.
3

Slå på tenningen uten å starte bilen.

4

Watch for check engine lyset å blinke. Koder 1 til 9 vises som en serie korte blink. Tosifrede koder blir markert med en lang flash for første sifferet og et kort blink for det andre sifferet.
5

Skriv ned kodene som du finner. Telle dem flere ganger for nøyaktighet. Flere koder alterneres: En kode 4 og 15 vil bli vist som fire korte blink etterfulgt av en pause, så en lang blits og fem korte blink for kode 15

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65058.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer