Radiator Leak Symptomer

Ifølge National Automotive Radiator Repair Association (Nasra), levetiden på radiatoren har mer å gjøre med radiator lekkasjer enn med kjørelengde. Miljømessige faktorer som varme, veisalt, ulike kjemiske reaksjoner og diverse rusk kan føre til radiatorer for å bryte ned og begynne å lekke. Erkjennelsen vanligste symptomene på radiator lekkasje kan spare deg for tid og penger, og det kan hindre bilen fra å bryte ned på et kritisk øyeblikk. Farge, tekstur og Scent
Radiator væsken er giftig.

Tilstedeværelsen av neon-farget, slimete væske under bilen din er et tegn på en radiator lekkasje. Radiator væske er gul, oransje, rød eller blå, avhengig av hvilken radiatoren væske som brukes. Radiator væske ofte lukter søtt, er svært giftig og tiltrekker seg små dyr.
Radiator Fluid dispersement
Tegn på en lekker radiator kan finnes under panseret.

lekker radiatorer spre væske i flekker eller pytter under bilen, i dråper på undersiden av panseret eller i motorrommet og dets forskjellige avdelinger, for eksempel på slanger, belter, radiatoren selv eller overløp flaske.

lyder og severdigheter i Lekkasje Radiator

pipekonsert, sprøyting eller gurgling lyder er vanlig når en radiator lekker. Disse lydene kan høres fra inne i bilen samt utsiden av bilen. Hvit, brøler røyk også kan ses når en radiator lekkasjer og væskesøl på varme overflater som de manifold, radiator eller ventil deksler. En lesning av "hot" på temperaturmåleren også kan være en indikasjon på en lekker radiator.
Lav Radiator væskenivåer

Kontroll væskenivået på radiatoren din kan avsløre radiator væske lekkasje hvis væskenivået er lavt ofte. Hvis du trenger å legge radiator væske eller vann regelmessig til radiatoren din, kan det være et tegn på en lekker radiator.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66031.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer