Hvor å Sjekk hydraulikkolje

Noen manuelle biler kommer med en hydraulisk clutch. Det er viktig å sjekke væske i hydrauliske clutch minst hver sjette måned. Opprettholde riktig væskenivå øker effektiviteten av hele systemet. Når du kjører bilen med en utilstrekkelig mengde hydraulisk væske over en lengre periode, vil clutchen i bilen din fungerer dårlig på grunn av oksidasjon og rust, og det kan bli permanent skadet eller ødelagt. Å fullstendig kontrollere hydraulisk væske i bilen, må du kontrollere nivået, forurensning og kjemiske sammensetningen av væsken. Du trenger
Notebook
Pen Kalkun baster
Liten plastbeholder
Vis flere instruksjoner
en

I den bærbare, utpeke et sted å spore sist gang du sjekket hydraulisk væske, resultatene og datoen for din neste sjekk.
2

Kjør bilen rundt blokken flere ganger slik at kjøretøyet er ved normal driftstemperatur.

3

Park bilen, slå den av og sette på parkeringsbremsen på. Pop panseret.
4

Finn master sylinder. Denne er plassert der bremsepedalen møter bil veggen. Væsken er inneholdt i en liten plast sylinder.
5

Åpne lokket på sylinderen. Sammenligne væskenivået med merkene på sylinderen. Det bør være et merke for fullt, middels og lavt nivå.
6

Tegn noen dråper væske fra filteret med kalkun baster. Plasser prøven i en plastboks.
7

Undersøk fargen på væsken. Ren hydraulikkolje er en lys gul farge. Hvis væsken er mørk eller melkeaktig, kan det ha en eller flere miljøgifter i det og krever endring.
8

Smell hydraulisk væske. Hvis lukten er surt, kan dette være en indikasjon på at væsken er forurenset.
9

Ta prøven til en automotive butikk for analyse umiddelbart hvis det ser ut og lukter forurenset. Profesjonelt utstyr kan bestemme viskositet; partikkel teller; vannprosent, jern, silisium og kobber innhold, og oksidasjon av oljen. Hele systemet må kanskje byttes om oljen tar skade.
10

La hydraulisk væske i sylinderen hvis den vises, og lukter normalt. Etterfyll væske hvis den er under hele linjen merket på sylinderen. Hell væsken direkte inn i sylinderen, eller slipp den inn med kalkun baster å unngå søl.
11

Mark dato, klokkeslett og resultatet av sjekken i notatblokken. Still neste sjekk dato for seks måneder senere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66776.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer