Slik feilsøker støy fra en Chevy Blazer sin CV Ledd

Constant Velocity (CV) leddene er brukt i forhjulsdrift og firehjulstrekk biler nesten utelukkende. Chevy bruker cv ledd i nesten 85% av sine biler. Chevy Blazer og andre firehjulstrekk programmer har også en differensial på bakakselen som kan være kilden til noen lyder. De diagnostiske tastene er støyisolering, inspeksjon av komponenter, og utskifting eller reparasjon når det er nødvendig. Du trenger
Jack
Jack står
lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

skifte blazer i gir hvis den har en automatisk girkasse. En clunking støy indikerer en slitt indre eller ytre leddet. I dette tilfellet vil akselen må byttes.
2

Lytt til støy som du akselerere og bremse din Blazer. Hvis du hører en clunking støy på denne tiden, indikerer det en slitt indre felles, eller et problem med differensial. Hev Blazer med jack, sikre den på jack stands, og vri akselen forover og bakover raskt med én hånd. Med den andre, føler inboard krage, og se om clunk føles det. Hvis ikke problemet er i differensialen. Hyppigst problemet er i det indre leddet. Hvis den indre leddet er funnet å være problemet, må du bytte slitte aksel.
3

Lytt til støyen mens du slår. Hvis en distinkt klikke eller hvesing er hørt, er den skyldige den ytre CV joint. Bytt den slitte akselen.
4

Lytt for en kontinuerlig banke på lav hastighet. Dette indikerer også en slitt CV joint, vanligvis den ytre leddet. Bytt den slitte akselen.
5

Lytt for en kontinuerlig during eller growling støy. Dette indikerer enten mangel på smøring til cv ledd. eller dårlige hjullager. Inspisere CV støvler for tårer eller lekkasjer der fettet har rømt. Hvis fanget i tid, kan det cv oppstart rett og slett byttes ut, og smøring restaurert. Hvis det ikke er noen tårer av lekkasjer i CV støvler, inspisere hjullager, og bytt om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67295.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer