Slik feilsøker Heat Problemer i en 1999 Dodge Grand Caravan

Dodge Grand Caravan er designet for å bære tung last med syv passasjerer og deres bagasje, eller £ 1800 i frakt. Motorer som beveger dette mye vekt produsere varme og må kjøles å bo funksjonell. Dodge Grand Caravan overopphetes fordi kjølevæsken ikke sirkulerer gjennom hele motoren, mislykkes fan, eller noen del av motoren svikter, produsere mer varme enn kjølesystemet kan håndtere. Eieren av Caravan kan ta skritt for å finne en overoppheting problem før han tar den inn til service. Instruksjoner
en

Kontroller kjølevæskenivået. Kjølevæsken i en Dodge Grand Caravan må flytte gjennom motoren, slikker varme som det går, og deretter tilbake til radiatoren å kvitte seg med varmen. Hvis vannpumpen svikter eller radiatorlokket mislykkes, vil kjølevæsken ikke være i stand til å plukke opp varmen og spre den.
2

Se etter lekkasjer. Undersøke garasjen gulvet etter at bilen har blitt sittende over natten. Kjølevæske er vanligvis farget gul eller grønn. Posisjonen til lekkasjen på garasjegulvet vil hjelpe mekanikeren begrense plasseringen av lekkasjen. Er det under radiatoren eller baksiden av motoren eller kupeen? De frostplugger, radiator, slanger eller overflow tank kan være stedet for lekkasjen.
3

Sjekk termostaten. Termostaten inneholder kjølevæske inne i motoren til det varmes opp før det tillater den å sirkulere til varmeapparatet kjernen. Hvis termostaten ikke blir åpnet, vil kjølevæsken ikke sirkulere gjennom hele systemet og motoren vil over varme. Start motoren med panseret opp og motoren kald. Føler den øvre radiator slangen. Det bør være kald før motoren varmes opp og deretter bli varmt. Hvis det ikke blir varm, er termostaten ikke åpning og må erstattes.
4

Sjekk viften. Dodge Grand Caravan bruker en elektrisk vifte for å blåse luft gjennom radiatoren. Hvis det ikke er å snu eller snu raskt nok, vil kjølevæsken ikke kjøle ned. En ødelagt relé, dårlig kabling, en blåst sikring, elektrisk motor svikt eller en dårlig temperaturkontroll sensor svikt kan stoppe viften fra arbeidslivet.
5

Ta Caravan inn for en melodi. Hvis motoren ikke er skyting som den skal, eller det er en lekkasje fra motoren olje pathways inn i kjølevæske, vil radiatoren ikke være i stand til å håndtere den varme belastning. Bare en utdannet mekaniker kan oppdage denne typen problem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67296.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer