Problemer med en Torqshift Transmission

The Torqshift girkasse gir Ford Super Duty lastebil med mer trekking og haling makt. Girkassen er koblet sammen med dieselmotoren i Ford Super Duty lastebiler, og det har vært teknisk service bulletiner (TSBs) samt rapporter om problemer blir opplevd av noen av disse lastebiler 'eiere. Kapping eller Jerking

TSB ble utstedt av produsenten om rapporter om kapping og krampetrekninger oppleves av eiere av lastebiler utstyrt med Torqshift overføring. De fleste av disse problemene oppstod under belastning eller mens haling, men noen rapporter om kapping og krampetrekninger skjedde under normal drift. Denne overføringen problemet skyldes en overføring væske lekkasje rapportert i en annen TSB. Lekkasjen ble antatt å komme fra den bakre forseglingen av sendingen, men ble funnet å være kommer fra momentomformeren og pakningen hvor den Torqshift transmisjon og motor passer sammen. Lav overføring væske fører til overføring til rykk under kjøring, og selene samt pakning må byttes ut for å løse dette problemet.
Harsh Shifting og Slipping Gears

En annen TSB publisert om Torqshift overføring gjelder harde skiftende og sklir mellom girene. Denne overføringen problemet oppstår først og fremst under kalde forhold, eller når bilen har ikke vært drevet på en stund. Problemet er knyttet til Torqshift sin magnetventil. Middelet omfatter å erstatte legemet av releet, sammen med solenoiden ledningsnett. Solenoiden kropp ble installert uten en trykksensor som forårsaker tøffe skiftende og slipping av tannhjul.
Forsinket Reverse og Forward

Mange klager samt en TSB publisert på Torqshift overføring bekymring en overdreven forsinkelse når skiftende overføring i revers eller forover. Denne overføring problem skyldes en stikker linjetrykk styresolenoid. Over tid vil linjen utvikle en opphoping av metallisk avfall fra en defekt omvendt pinjongaksel, dette vil tette linjen, og trykket styresolenoiden vil holde. Den Torqshift overføring må demonteres og pinjongakselen erstattet for å løse dette problemet med revers. Hvis det ikke er metallic rusk i væske eller linjen, er solenoiden ledningsnettet årsaken til forsinket kjøring forover og må erstattes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66717.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer