Hvorfor bry seg om Engine Slam hvis jeg endrer Oil?

Olje slam buildup har alltid vært et problem for bilmotorer. Den alvorlige tjeneste som bilmotorer blir utsatt for i high-speed kjøring og tomgangskjøring i tett trafikk øker tendensen til slam til oppbygging. Oljen bør skiftes i motorer som utsettes for alvorlig service hver 3000 miles, eller tre til seks måneder. Denne måten, bil eiere sikre at de beskytter deres motor fra slam. Alvorlig Tjenesten

Alvorlig tjenesten inkluderer følgende kjøreforhold: vanlige tar korte turer på 10 miles eller mindre, sette i tett trafikk med klimaanlegget kjører, støvete forhold og vedvarende høy hastighet kjøring i varmt vær . Korte turer som ikke varme opp motoren helt tillate fuktighet å blande med andre forurensninger og skjema slam. En oppvarming av motoren vil tillate syrer til formen, som fører til oppbygging av slam. Olje som er bærer overdreven suspendert forurensninger er i stand til å gi beskyttelse motoren din behov.
Oil Flow

Olje har tre hensikter i en bilmotor. Det første formålet er smøring. Motorer sultet etter olje vil bli skadet eller ødelagt som friksjon påvirker interne bevegelige deler. Dernest fører olje forurensninger på filteret, og olje bærer forurensninger i suspensjon. For det tredje tjener olje som kjølemedium i motoren. Som olje går gjennom motoren, blir varmen plukket opp og ført til bunnpannen, hvor varmen reduseres gjennom luftstrømmen. Slam vil meget uheldig innvirkning oljestrømmen, begrense oljens evne til å beskytte motoren.
Motor Stress
p Som slam bygger på en motor, normal motor operasjoner blir mer stressende på motordeler. Slam buildup rundt ventilen tog i topplokket reduserer muligheten for ventiler til å åpne og lukke riktig. Slam buildup rundt timing kjeden forsamlinger forstyrrer oljestrømmen til kritiske deler og bidrar til tidlig timing kjeden svikt. Slam buildup i bunnpannen forstyrrer oljepumpe evne til å holde oljen beveger seg gjennom systemet.
Transmission Failure

Overdreven motor slam kan også bidra til for tidlig automatisk overføringsfeil. Hver automatgir har kjøligere linjer som kobler til radiatoren. Pumpen i overføringen tvinger væske gjennom disse linjene og gjennom et kammer som er en del av radiatoren. Hvis motoren er overopphetet på grunn av problemer knyttet til slam buildup, vil radiatoren ikke være i stand til å fjerne varme fra overføring væske, som fører til overføring svikt. Overoppheting er en av de viktigste grunnene til automatgirkasser svikt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68528.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer