Chrysler LeBaron Transmission Problemer

Introdusert i 1931 , var det Chrysler LeBaron opprinnelig et høyt priset luksusbil kjent som Chrysler Imperial LeBaron . En lavere priset LeBaron ble introdusert i 1977 , to år etter at Imperial modellen ble avviklet. Til tross for sin rike historie, er LeBaron ikke unntatt fra mekaniske problemer . Spesielt led begynnelsen av 1990 LeBaron modeller fra automatgir fiasko . Svikt

MSN Auto indikerer at automatgir svikt er et vanlig problem med 1991 og 1992 LeBaron modeller . Om Automobile indikerer at sjåførene rapportert overføring svikt under kjøring i ulike hastigheter , eller mens du forsøker å starte bilen . En mulig årsak til svikt overføring er en defekt fordelergirkasse /sneppring , som er en metallring i overføringen . Hvis en sviktende ring ikke blir erstattet , bryter det , sende metallfragmenter hele sendingen.
Warning Signs

LeBaron drivere rapporterte flere faresignaler inkludert problemer med giring på grunn den skadede snap ring . I tillegg , drivere rapportert at overføringen låst i andre gir og /eller flyttes i revers uten forvarsel .
Solution
p Som av 2011 , anslår Auto MD at kostnaden for å erstatte en skadet snap ring er $ 80 for deler og arbeid. Hvis sendingen er betydelig skadet på grunn av en ødelagt snap ring , anslår MSN Auto at kostnadene for å reparere en automatisk girkasse er $ 1599 for deler og arbeid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67322.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer