Hvordan sette opp Ford F-250 Frontlyktene

Kjøring med feil frontlys på Ford F-250 er svært farlig. Defekte frontlykter resultere i redusert road synlighet og gjøre det vanskelig for motgående drivere for å se deg. Erstatte et defekt frontlys på alle kjøretøy så snart som mulig. Avhengig av modell, bruker Ford F-250 enten 9007 pærer eller H6054 forseglet-beam pærer. Sjekk brukerhåndboken for å finne ut hvilken modell du har. Du kan kjøpe begge pærer på de fleste auto-deler butikker. Du trenger
Phillips skrutrekker Vis
Wrench
Replacement 9007/H6054 pære
Flere Instruksjoner
Aerodynamiske kjørelys
en

Slå av motoren og åpne panseret på F-250.
2

Slipp klippet sikre frontlys forsamlingen på plass. Koble fra den elektriske kontakten fra lyspæren ved å trekke i den. Fjern pæren låseringen ved å rotere det mot klokken. Skyv ringen av basen.
3

Trekk den gamle pæren ut av forsamlingen. Skyv den nye lyspæren inn i forsamlingen ved å stille opp sporene på basen med sporene i forsamlingen. Plasser låseringen over pære og drei det med urviseren for å låse den på plass.
4

Koble den elektriske kontakten til forsamlingen til det klikker. Fest klipsen for å feste frontlys forsamlingen. Lukk panseret.
Sealed-beam frontlykter
5

Slå av motoren og åpne panseret på F-250.
6

Fjern de to skruene over hodelykt forsamlingen. Fjern parkeringsplass lampe /sidemarkøren ved å trekke forsiktig. Koble de to elektriske kontaktene fra parkeringsplassen lampe /sidemarkøren forsamlingen.
7

Fjern de fire boltene fra hodelykten montering. Fjern de fire skruene og hodelykt beholde ringen fra hodelykten. Koble fra den elektriske kontakten og fjerner gamle hodelykt. Plasser den nye hodelykt inn i forsamlingen.
8

Koble den elektriske kontakten. Fest de fire skruene og låseringen. Fest de fire skruene.
9

Koble de to elektriske koblinger til parkeringsplassen lampe /sidemarkøren forsiktig og plasser den tilbake i hodelykt forsamlingen. Fest de to skruene for å feste på plass. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65752.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer