Årsakene til en Spun eller slått Bearing i nye eller ombygde Auto Engines

Et spunnet peiling oppstår når ett av lagrene i motoren dreies fysisk innenfor holderen . Spunnet lagrene skyldes lekkasje i motoren. Det er flere problemer som kan føre til en ny eller ombygd motor for å slå ett av lagrene . Dersom motoren din har spunnet et lager , vil hele motoren må komme fra hverandre for å bli reparert , og veivakselen må kanskje bli slått . Oljepumpe

En utslitt eller ikke-fungerende oljepumpe vil ikke levere nok olje til motorblokk og føre til at motoren blir sultet for olje. Olje sult vil føre til at lagrene ikke å få riktig mengde smøring . Mangel på olje og smøring kan føre til fordreining og andre deformeres av viktige motorkomponenter , inkludert lagrene.
Blokkert oljepumpe Screen
p Det er en skjerm i oljepumpe som holder forurensninger i oljen fra å strømme gjennom pumpen og inn i motoren. I tilfelle at oljepumpen pickup skjermen blir tett eller blokkert av en stor hindring , kan det begrense strømmen av olje , forårsaker olje sult som er en av de viktigste årsakene til spunnet lagrene .
< br > crankcase

Oil er ment å bo i veivhuset på motoren for å holde det ordentlig smurt . Lekkasje pakninger eller tetninger kan føre til at motoren mister olje og føre til et lavt olje tilstand i veivhuset . Hvis det ikke er nok olje i veivhuset å holde motoren smurt, kan lagrene slå eller spinne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67092.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer