Hvordan diagnostisere Shorts i Død Cars

Hvert kjøretøy treffer en tid da, for en eller annen grunn, vil den ikke starte. Fordi det er så mange deler bilen er avhengig av å starte opp, kan mange ting gå galt og forårsake et problem. Tar hvert problem trinnvis og arbeide gjennom en prosess kan hjelpe deg med å identifisere problemet området. Noen av disse kan du være i stand til å fikse med minimal kostnad eller innsats. Andre kan ta mer tid og penger. Du trenger:
Startkabler
Spänningsprovare
Vis flere instruksjoner
Motoren vil ikke Turn Over
en

Kontroller batteriet og sikre at det er ladet . Bruk en batterilader for denne eller en spenning tester. Et batteri bør sette ut på et minimum av 10 volt for å kunne starte en bil.
2 p Hvis batteriet er lav, dynamoen for spenning. Noen ganger batteriet vil kjøre lav på grunn av en feil fungerende dynamo ikke produsere riktig utgang. Bruk en spenning tester for dette, eller ta det med til din lokale auto deler butikken for testing.
3 p Hvis batterinivået er lavt, og det er ikke dynamoen på feil, forsøk på å hoppe -starte bilen ved hjelp av startkabler.

Fest den røde, positive kabelen av startkabler til plusspolen på batteri, så den andre positive kabelen til plusspolen på det tomme batteriet. Deretter fester du svart eller negative kabelen til bil som ikke vil starte, et sted på motoren brakett eller en bolt. Til slutt, koble den gjenværende negative kabelen til den negative innlegg på oppladet batteri, og forsøke å starte bilen.

Husk at jump-starte en bil feil kan føre til elektrisk og datamaskin svikt i bilen eller forårsake fysisk skade . Sikre at alt er koblet riktig før du prøver en jump-start.
Motoren dreier
4

Slå på frontlykter og forsøke å starte bilen. Hvis lysene ikke dim, men bilen vil ikke starte, kan det hende at startreleet eller magnetventil være feil.
5 p Hvis dine tenning klikk, men ikke vil snu, kan det hende at starteren må byttes ut.
6

Ha en mekaniker sjekke tennspolene å sikre at de fungerer som de skal.
Engine Start vil ikke fange
7 p Hvis det motoren dreier gjentatte ganger, men vil ikke ta å starte, sjekk drivstoff. Du kan ha tettet drivstoff linjer eller en dårlig drivstoffpumpe.
8

Sjekk linjene til og fra tennpluggene og distributør. Du kan ha sprukket eller knust linjer som avbryter gnist for å fyre motoren.
9

Sjekk dine tennplugger og tenning modul for gnist. Hvis det er ingen gnist, vil kjøretøyet ikke starte.
Engine Sparks, men vil ikke starte
10

Sjekk alle slanger for vakuum lekkasjer. Tap av vakuum kan føre til en ikke-start situasjon.
11

Kontroller Registerreim eller kjede. En motor med en brukket Registerreim kan ikke oppstart.
12

Sjekk for mer alvorlige problemer hvis ingen av de ovennevnte er på feil. Du kan ha brutt interne motordeler som må sjekkes av en mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68175.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer