Slik feilsøker en Chevy firehjulstrekk

Chevy bruker en elektronisk kontroll for å overføre kraften fra to - wheel drive til firehjulstrekk . Det er ikke lenger nødvendig å gå ut av bilen og manuelt låse navene på forhjulene . Denne 4x4 systemet betjenes med en overføring saken knott på dashbordet . Noen Chevy systemer er to -trinns og noen enkelt hastighet . De mest forseggjorte systemer har fem kjøring innstillinger. Problemet med systemet kan ofte være relatert til knott innstillinger. Instruksjoner
en

Vri overføre saken knott som er til venstre for rattet til de to- wheel drive posisjon som er merket med " 2" og pil opp hvis du opplever en vibrasjon i styring ved kjøring på tørre asfalten eller foreta krappe svinger . Fysikkens lover bety at en krapp sving i fire- wheel -drive fører krefter til å jobbe mot hverandre .
2

Sjekk varsellampene i knotten for å finne ut hva driving innstillingen du er i hvis bilen viser noen uvanlig oppførsel . Lysene vil tilsvare "2" og pil opp stillingen for to -wheel -drive høy , " 4" og pil ned for firehjulstrekk lav , og så videre . Vent til blinkende lys for å stoppe før skiftende knott .
3

Ikke skift knappen for ofte hvis overføre saken går skift beskyttelse modus. Shift beskyttelse modus kommer inn i bildet for å stoppe skader . Det vil stoppe overføringen saken fra skiftende i ti sekunder av gangen . Denne beskyttelsen modus kan bli stående i inntil tre minutter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67550.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer