700 R4 Transmission Problemer

General Motors TH700R4 automatgir er en fire-trinns modell produsert 1982-1993. Selv om det er ansett som en av de beste girkasser produsert av GM, kan det være utsatt for overoppheting.
700R4 automatgir finnes i de fleste 1980 chevrolets.
Bakgrunn

700R4 overføringen ble opprinnelig produsert for Chevrolet biler og lastebiler og GMC pickuper. Det var populær for sitt lave 3.06:1 første gir det økt akselerasjon og off-road dreiemoment.
Utsatt for overgrep

I kraft av dreiemoment sin og eksepsjonell trekkraft, tåler den 700R4 ofte tung bruk som en arbeidshest og er ofte misbrukt av eierne.
Overoppheting

Strenuous bruk overstiger 700R4 evner ofte føre til overoppheting, som kan skade girkassen hinsides reparasjon.
kjøling metoder

Kjøpere av 700R4 kan minimere overoppheting ved å installere en ekstern overføring kjøligere, er å sikre riktig nivå av syntetisk girolje i saken, og utføre regelmessig vedlikehold.
TV Kabel

Et annet vanlig problem er en feil installert strupeventil, eller TV, kabel, noe som fører til overføring til å skifte feil.
Finne Cable

Finn TV-kabelen ved å følge gasspedalen kabelen koblet til bensininnsprøytning /forgasser. Den TV-kabel er plassert under den. Håndbøker for kjøretøy som er utstyrt med 700R4 har et diagram for riktig TV-kabel plassering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64316.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer