Catera Transmission Problemer

Mens mange klager har blitt reist mot Cadillac Catera , har noen drivere registrert positive erfaringer . Men rapporter om overføring problemene vedvarer blant andre reparasjoner. Forbruker tilbakemeldinger fortsetter å dukke opp som sjåfører kjøpe avviklet pre -eide Catera . Opprinnelsen til den Catera

Cadillac Catera stammer fra det europeiske Opel Omega MV6 . Omdøpt til "the Caddy som går i sikksakk , " Cadillac Catera ble produsert 1997-2001 . Det lyktes ikke langsiktig i det amerikanske markedet .
Rapporter om Catera Transmission Problemer

Fordi Catera overføring ikke har en peilepinnen , kan det være vanskelig for , kan avgjøre om overføring væske er lav. Vanligvis er en mekaniker bistand som er nødvendig . Selv om mange klager om overføring problemer i Cadillac Catera kommet fra eierne , dette problemet ofte er oppført som én blant mange andre, og GM har ikke utstede en tilbakekalling på grunn av overføring klager.
Catera Recall

midt i klager på problemer med Catera , gjorde GM utstede en tilbakekalling på grunn av timingen belte problemer . Imidlertid bør timing belte problemer ikke direkte påvirke overføring ytelse . Med bilens pålitelighet problemer , ble den urolige merke avviklet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67069.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer