Slik kontrollerer du Engine Light i en 2005 Chrysler 3,8

Når motoren alights på en 2005 Chrysler-oversikten, betyr det noe i motoren har sluttet å virke. Alle 2005 Chrysler biler og lette lastebiler er utstyrt med den andre generasjonen av On-Board Diagnostics. OBD-II-systemet er standardisert for alle biler etter 1996, av Environmental Protection Agency mandat. Kontroll av lys krever en diagnostisk skanner, og prosessen med å hente kodene er ganske enkel. Disse kodene vil fortelle deg hvorfor lyset er på. Du trenger
OBD-II scanner
Vis flere instruksjoner
en

Locate den diagnostiske data link tilkobling i 2005 Chrysler. DLC-porten er nesten alltid plassert på førersiden av dashbordet, på undersiden. Ser først på rattstammen, og deretter til venstre eller høyre.
2

Plug skannerens diagnostiske kabelen inn i DLC-porten. Siden skannere er annerledes etter merke, de neste trinnene varierer etter merke og modell av skanneren. Hvor knappene er plassert er forskjellige, er retningen på brukergrensesnittet. Også utsette til de operative tips og trinnene som inngår i skannerens bruksanvisningen.
3

Slå på skanneren hvis det ikke er programmert til å aktivere seg selv når den registrerer en tilkobling til Chrysler.
4

Sett nøkkelen inn i Chrysler tenningen, og slå til "On". Dette vil få opp det elektriske systemet. Noen skannere kan trenge motoren sveives.
5

Se på skannerens read-out skjerm. Hvis skanneren ikke er programmert til å automatisk hente kodene, må du finne de riktige knappene, og nøkkelen på "Scan"-koden på deg selv.
6

Consult skannerens manuell gang kodene har vært hentet fra 2005 Chrysler diagnosesystem. Mot baksiden av håndboken, vil du finne et vedlegg eller en liste av generiske OBD-II koder. Dette er universelle for alle post-1996 biler. Du må kanskje konsultere Chrysler ekstra, unike OBD-II koder. For disse, vil du ha søk på nettet (se Ressurser). Brukerhåndboken vil ikke ha dem i det hele tatt.
7

Slå av Chrysler elektriske system, og fjern nøkkelen fra tenningen. Ta skanneren diagnostiske kabel fra DLC-porten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66442.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer