Angiveri lyder på en Ford Taurus

angiveri lyder i en Taurus er forårsaket av bevegelige deler gni sammen. Metall i kontakt med enten metall, kan gummi eller keramiske foreta squeals. Disse delene er enten gni eller spinne. Eksempler inkluderer lagrene, struts, belter og bremser. En tyster kan tyde på alvorlige problemer, men mange er vedlikehold saker eller mindre irritasjonsmomenter. Visse kjøreforhold kan også opprette midlertidige squeals. Du kan finne kilden til de fleste squeals med litt utholdenhet og en forståelse av kontaktpunkter. Du trenger:
Rags
Lommelykt
Arbeidshansker
Stikknøkkel med extender
Vinyl protectant
Vis flere instruksjoner
Utenfor squeals
1

Shine en lommelykt gjennom forhjulene sporene. Bremse rotoren er en polert metall plate bak rattet. Kjør fingeren over rotoren. Dype riller eller en skjev følelse indikere trenger du en brems jobb. Intermitterende angiveri eller en høy knirker når du søker bremser er vanlig. Sjekk med mekaniker om anti-knirker bremseklossene. Konsekvent brems sliping eller pedal vibrasjon er ikke normalt.
2

Få dine sjokk og struts inspisert hvis du merker overdreven knirkende eller angiveri når du går over humper. De kan bæres, eller bolter kan være løs. Har spankulere tårnene sjekket.
3

Sjekk dine vindusviskerne hvis de tyster når frontruten er våt. En holderklemmen kan være løs. Hvis vindusvisker berører glasset, fikse det umiddelbart. Det er som fingrene på en tavle, og det vil skade frontruten. En angiveri viskerne på tørr frontruten indikerer ikke et problem.
Under the Hood
4

Åpne panseret, og sjekk servostyring-væske reservoaret, som ligger like bak radiatoren på passasjerens side av motoren. Hvis det er svært lav, kan lageret bli angiveri. Fyll enheten til riktig nivå.
5

Undersøk drivreim. Sjekk for olje-eller vannlekkasjer, som kan søles på beltet og få den til å skli. Bruk en lommelykt til å inspisere baksiden av beltet for slitasje. Se etter dype sprekker i ribbet områder. Taurus instruksjonsboken anbefaler at du bytter stasjonen beltet hver 30.000 miles.
6

Bruk arbeidshansker, og finne stasjonen beltestrammeren, som er en trinse om 3 inches i diameter festet til en fjærbelastet spak . Drivremmen går over skivene. Ta tak i hjulet, og prøve å vrikke den. Trykk på beltet for å sjekke tettheten. Det bør ikke bevege seg mer enn en tomme. Bytt strammer hvis den er løs, har overdreven slark eller hvis metallspon er sett i nærheten.

Start motoren og la A /C av. Skinne en lommelykt på strammer skivene og se den. Bytt ut skivene hvis det beveger seg hele tiden fram og tilbake, vingler eller squeals. Lytt nøye siden støyende belter er mer vanlig enn en feil strammer.
7

Slå på aircondition og lytte etter eventuelle endringer. Et tidlig tegn på kompressor svikt er en plutselig hvin når det er engasjert. Det kan også være et tegn på en svak strammer.
Inside squeals
8

La motoren i gang, slår viften på lav og deretter gradvis øke viftehastighet. Vedvarende angiveri er et tegn på at de blåser motor lagrene kan være sviktende, og må byttes ut. Imidlertid kan fuktighet eller støv inn i enheten, slik at det tyster midlertidig uten en mekanisk feil.
9

Drei rattet helt til venstre. Vent fem sekunder, og slå den helt til høyre. En skrikende eller pipende lyd er normalt her. Servostyring sikkerhetsventilen er blødning av overtrykk. Angiveri mens vendepunkter til en drivreim problem som må bli sett på av en mekaniker.
10

Lytt etter lyder kommer fra Taurus rattstammen mens du vrir på hjulet. Det betyr at foringer er tørre eller slitte. Dette er ikke et stort problem, selv om det kan være irriterende.
11

Roll vinduene ned og opp igjen. Behandle gummipakninger med vinyl protectant hvis de er angiveri. Smør støyende dørhengslene med olje eller en spray smøremiddel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66443.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer