Slik feilsøker den Automatic Transmission for en 1997 Dodge Ram 2500

Den automatiske girkassen for 1997 Dodge Ram 2500 bruker et planetgir-system for å koble motoren til overføring slik at lastebilen kan kjøre skikkelig. De fleste av problemene med overføring stammer fra lave væskenivåer i overføringen. Kronisk lavt væskeinntak kan alvorlig og permanent skade Ram overføring. Hvis du mistenker at det er et problem med din Dodge overføring, bør en enkel feilsøking prosedyre gjøres før du leverer din lastebil over til en profesjonell overføring spesialist. Du trenger
Rag
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren og la den gå på tomgang i ett eller to minutter. Ikke slå av motoren, la den gå mens du sjekker overføring væske
2

Åpne panseret og dra opp på bøyd håndtak fra bak motoren.. Det er en påfyllingsstuss som strekker seg ned til overføring. Dette er overføring peilepinnen.
3

Fjern peilepinnen helt fra filler halsen og undersøke væsken. Det bør ikke lukte brent eller bli misfarget. Det bør være rødlig i fargen.
4

Tørk av enden av peilepinnen og sett den inn i filler halsen helt til den når bunnen.
5

Pull peilepinnen ut igjen av filler halsen og undersøke væskenivået på bunnen av peilepinnen. Oljenivået skal være mellom øvre og nedre fyll merker på slutten av peilepinnen. Hvis væskenivået er under nedre merke, så må du fylle overføring gjennom filler halsen umiddelbart for å forhindre for tidlig overføring slitasje og mulige skader.
6

Kontroller at Ram girkasse gjør ikke skli ut av utstyret under kjøring. Hvis den gjør det, da har du et problem med overføringen dreiemoment omformer. Dette kan skje hvis du gjør mye av tauing med din Dodge Ram 2500. Torque converter må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65137.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer