Hvordan lage en Camber Gauge

The bilverksted bransjen har endret seg enormt de siste tiårene, men det finnes noen enkle mekaniker triks som har overlevd tidens tann. Enkelheten av en camber måleren har blitt modernisert med tillegg av lasere, databrikker og digitale målere, men funksjonen den utfører har forblitt det samme. En hjemmelaget camber måleren er enkel å lage, sparer du penger, og er ikke mindre nøyaktige. Du trenger
1/4-tommers AC grade kryssfiner
Sirkelsag
Sander
White emalje maling
Black permanent markør
Målestokk
Små treskrue
vanlig bomull string
2,5-tommers metallic flat skive
Millimeter hersker
Vis flere instruksjoner
en

Cut kryssfiner til en 18-av-10-tommers delen. Sand kuttet kryssfiner på alle sider til det er helt glatt. Sliping kryssfiner vil eliminere muligheten for splinter ved håndtering. Male kryssfiner med hvit emalje maling og la tørke. Når tørr, maling med et nytt strøk.
2

Tegn en 14-tommers vertikal linje i midten av kryssfiner bruke målestokk og permanent markør. Dette midtlinjen bør begynne to inches fra toppen av kryssfiner og ender to inches opp fra bunnen. En horisontal linje som møter toppen av den vertikale linje. Denne linjen vil være 4 inches tvers. Bruke millimeter linjal, tegne en 100-millimeter horisontal linje som oppfyller bunnlinjen. Når du er ferdig, bør du ha noe som ligner den store bokstaven "I."
3

Skru treskrue inn i kryssfiner i nøyaktig midt på topp 4-tommers horisontal linje. Bare skru en treskrue i halvveis. Fest en 16-tommers lengde på bomull streng til skruen og la den henge. Tug på strengen noen ganger for å være sikker på at det er tett og har strukket så mye som det kommer til.
4

Fest flate skiven til bunnen av strengen. Når knytte skive på til strengen, sørg for å gjøre knuten, slik at sentrum av vaskemaskinen er hullet vil henge flush til der de to nederste linjene møtes. Inne i hullet bør du se den omvendte tee av hvor de to nederste linjene møtes. Positive og negative forskjeller kan måles i millimeter ved å lese hvor midten av vaskemaskinen hullet faller på millimeter linje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68434.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer