Hvordan fikse Trouble Codes i bilen

Med introduksjonen av datamaskiner, har dagens biler bli mer intelligent. Nye biler har mer enn 100 forskjellige elektroniske mikroprosessorer for å overvåke og kontrollere ulike funksjoner under normal bruk av kjøretøyet. Disse mikroprosessorer kontrollerer elementer som bremsing, drivstofftilførsel, tenning timing, overføring skiftet poeng og mange andre funksjoner. Datamaskiner også gi biler muligheten til å diagnostisere problemer. Når bilens kjørecomputer oppdager et problem, vil det spille inn en feilkode som indikerer hvilket system som ikke fungerer i henhold til spesifikasjonene. Noen koder kan også fortelle deg om en av bilens sensorer er feil. Du trenger
kode skanner
Vis flere instruksjoner
en

lese instruksjonene for den type kode scanner du har. Det finnes mange forskjellige typer. Eldre biler har en skanner som gjør at "Check Engine" light flash i en sekvens som representerer koden. For eksempel: flash flash plass flash flash plass lysglimt plass flash representerer "2231". Den nyere code skannere er digitale og vise den numeriske problemer kode på en skjerm. Disse nyere skannere har også en innebygd i trøbbel kodetabell så det kan slå opp problemer koden for deg.
2

Finn den diagnostiske kontakten på bilen din. Det er vanligvis under rattet eller under panseret.
3

Vri tenningsbryteren til "On" posisjon, men ikke starte bilen.
4

Plug koden skanner i den diagnostiske kontakten og slå på koden skanneren. Skanneren vil vise kodene som er lagret i den viktigste datamaskinen.
5

Reparer mekanisk problem indikert av problemer med kode på bilen din. Fjerne feilkoder, hekt koden skanneren, starte motoren og la den varmes opp. Slå av, koble deretter skanner og omformeren feilkoder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64835.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer