Vil Bad tennplugger Slå Engine Light On?

I 1996 passerte den amerikanske regjeringen en lov krever at alle kjøretøy for å bytte til OBD-II om bord diagnostikk system, som standardisert system for å belyse en "Check Engine" light helst bilens utslipp overstige 1,5 ganger den føderale standarder. Før denne lovendringen, overvåket systemene mekaniske og elektriske funksjoner i bilen og bare opplyst feil lys når det var en mekanisk eller elektrisk problem. Men ofte glemt, plugger gnist spille en integrert del av regulere bilens utslipp. Ignition System engasjement i Utslipp

tenningssystemet er ansvarlig for å brenne nesten alle av drivstoffet som kommer inn i forbrenningskammeret. Det er alltid en liten mengde av rå drivstoff som slipper ut gjennom eksosen, og føderale utslippskrav tillate dette. Tenningssystemet brenner også skadelige gasser fra veivhuset introdusert inn i forbrenningskammeret via PCV-systemet. Dette hindrer disse gassene fra å komme inn i atmosfæren og øke bilens skadelige utslipp.
Bad gnist plugger

tennplugger spille en nøkkelrolle i brenning av drivstoff og skadelige veivhusgasser. Tennpluggen tar den elektrisk ladning skapt av tenningssystemet og tvinger den til å hoppe et gap. Når ladningen hopper dette gapet, det skaper gnisten som trengs for å tenne drivstoff og luft blanding i forbrenningskammeret.
P Hvis tennpluggene ikke kan skape en gnist varmt nok til å brenne alt av drivstoff i forbrenningskammeret , betyr skadelige utslippene øker og "Check Engine" lyset tennes.
Reparere Problem

Rette problemet ikke alltid innebære å erstatte tennplugger. Hvis et stoff strøk tennplugger - såkalte begroing - du kan være i stand til å fjerne tennpluggene, rydde dem av med tynner eller sandpapir, justere gapet og installere dem. Dette er spesielt nyttig i biler som bruker dyre iridium-eller platina-tipped tennplugger.
P Hvis tennpluggene er utslitt på grunn av alder, er den eneste måten å rette på problemet å erstatte dem. Du kan identifisere overdrevet alderen tennplugger ved å sjekke gapet mellom bakken og sentrum elektroder. Hvis gapet er ute av spesifikasjonen, er det på tide å skifte pluggene.
Underliggende problemene

Husk at hvis kjøretøyet stadig fouls tennplugger, er det et underliggende problem eller problemer forårsaker dette. Det er fire hovedårsaker til tennpluggen begroing: feil luft-drivstoff blanding, brennende olje, preignition og kaldt gnist. Sjekk bilen for disse problemene, hvis det stadig fouls tennplugger, og reparere det så snart som mulig for å hindre ytterligere problemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68261.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer