Hvordan Test en Power Window Switch

Det er en varm sommerdag og du går å rulle ned vinduet ved hjelp av kraften vinduet bryteren, men i stedet for å levere en forfriskende bris, betyr vinduet ikke rikke. Hvis du står fast med denne uheldige situasjonen, eller hvis vinduet er feil på andre måter, kan du ha et problem med vinduet bryteren. For å teste vinduet bryteren du må bruke et voltmeter og ohmmeter. Du trenger
Flat skrutrekker
Voltmeter
Ohmmeter
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den defekte vinduet bryteren fra døren. For å gjøre dette, må du trykke på de fire kategoriene på bryteren for å frigjøre bryteren. En liten flat skrutrekker kan komme godt med i denne prosessen.
2

Vri bryteren til "åpen" stilling.
3

Fest voltmeter til bryteren plug and test for å se om det er 12 volt som kommer fra terminal 4 til bakken og fra terminal 5 til bakken. Hvis spenningen er riktig nummer, forteller dette deg at strømmen og ledninger som fører vinduet bryteren er tilstrekkelig.
4

Sett bryteren til "åpen" stilling. Fest ohmmeter til varierende terminal kombinasjoner. Det bør være lav motstand kommer fra terminalene 1 til 4 og 2-3.
5

Sett bryteren til "close" posisjon. Fest ohmmeter til varierende terminal kombinasjoner. Det bør være en lav motstand fra terminalene 1 til 3 og 2-5.
6

ut om bryteren er defekt basert på den kombinerte målinger fra ohmmeter og voltmeter.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67621.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer