Hva er symptomene på en Fuel Pump Going Bad?

En drivstoffpumpe vanligvis ikke stopper brått fungerer. I de fleste tilfeller av bensinpumpe svikt, er svikt innledes med mange symptomer på en drivstoffpumpe går dårlig. Tar tid å bli kjent med disse symptomene kan bidra til å holde deg fra å bli strandet på et ubeleilig tidspunkt og sted, så problemet kan bekreftes og håndteres før bensinpumpen svikter helt. Strømbrudd

Fordi det er typisk for en sviktende bensinpumpe å ha uregelmessige mini-feil før den når poenget med fullstendig og total fiasko, se etter tydelige tilfeller av strømbrudd som oppstår med økende frekvens. Dette tapet av makt kan oppleves når du starter fra en stoppet posisjon eller når du beveger deg ved høyere hastigheter forbundet med landeveiskjøring. Dette tapet av makt er plutselig, med retur av motorkraft være like plutselig, da pumpen slutter å fungere fullt ut og deretter brått tilbake til normal funksjon.
Nøling

En annen vanlig symptom er en forsinket reaksjon på drivstoff etterspørselen. Når sjåføren trykker på drivstoff pedal kraftig, for eksempel når du passerer et annet kjøretøy, er det en tydelig nøle i kjøretøyet respons, noe som kan tyde på at bensinpumpen ikke fungerer godt nok til å svare på den økte etterspørselen for drivstoff så raskt eller jevnt som det bør.
Stalling
p Som tilstanden til bensinpumpen fortsetter å svekkes, det var en gang nøle kan bli drøye. Dette er mer vanlig når du gjør et drivstoff etterspørsel fra en stoppet posisjon, men steiling ved høyere hastigheter er ikke uhørt. Hvis bensinpumpen ikke er i bevegelse drivstoff jevnt eller gjør så midlertidig, kan det hende at motoren ikke får nok til å drive videre, noe som resulterer i blokkering.
Vanskeligheter med å starte Vehicle
< p> Når en drivstoffpumpe er i ferd med å gå dårlig, og starter bilen kan være vanskelig til tider. Det er fordi motoren ikke kan startes uten at den riktige strømning av drivstoff. En drivstoffpumpe som ennå ikke har nådd full-out svikt og er midlertidig fungerer eller er treg til å svare på drivstoff etterspørselen kan kreve flere forsøk på å starte bilen før vellykket tilby nødvendig drivstoff flyt. Hvis opplever vanskeligheter med å starte sammen med andre symptomer på en drivstoffpumpe går dårlig, oddsen er at tiden vokser kort for drivstoffpumpen og fullstendig fiasko er overhengende. Ta hensyn og opptre snart å unngå å bli strandet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66071.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer