Vanlige problemer i en 1990 Vanagon

Den tyske bilprodusenten Volkswagen gjorde 1990 Vanagon, som gir tre rader med sitteplasser for opptil sju passasjerer, bortsett fra Camper trimme nivåer, som gir plass til opptil fire beboere. Hvis du vurderer å kjøpe en 1990 modell år Vanagon, kan det være lurt å sjekke at bilen har hatt noen tilbakekalling arbeid utført før du kjører den regelmessig. Informasjon om tilbakekalling

The National Highway Traffic Safety Association regulerer sikkerheten i bilene som Vanagon, utstedelse minnes for deler eller systemer i bilen som har vist en tendens til å svikte og sette bilens passasjerer i fare . Hvis du mistenker at din Vanagon har ikke hatt garantien jobben gjort, kan du ta bilen til din lokale forhandler. Forhandleren kan potensielt utføre garantiarbeid gratis.
Fuel System

1990 Vanagon har vært gjenstand for en tilbakekalling på grunn av et problem med bilens drivstoff system. Den Vanagon drivstoff slange som festes til drivstoff distribusjon rail festet til motorblokken kan krympe over tid. Som slangen krymper, kan det bli en størrelse som er for liten for slangens klemmer til å holde slangen på plass på drivstoff rail. Slangen kan da tillate noen av drivstoffet til å unnslippe, muligens forårsaker en brann i bilens motorrom. Forhandlere har fått beskjed om å erstatte det tilbakekalte slange med en som ikke vil krympe, samt en fjærbelastet, selvstrammende klemme for å holde slangen på fordelingen rail.
Air condition

Vanagon sin air condition-systemet har også vært gjenstand for en tilbakekalling. Bilens sentrum luftventilen, som ligger på innsiden av bilens tak over andre seterad, har et plastdeksel som er festet med to metall skruer. Plasten har blitt funnet å knekke rundt der skruene feste ventilen sammenstillingen til taket, slik at sammenstillingen for å løsne og eventuelt treffe og skade Vanagon sin andre rad passasjerer. Forhandlere har fått beskjed om å installere forsterkning plater på luftventilen forsamlingen der skruene holder forsamlingen til taket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66072.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer