1993 Mercury Sable: Hvordan hente en kode

The 1993 Mercury Sable var utstyrt fra fabrikken med den fjerde versjonen av Fords Electronic Engine Control (EEC-4) datamaskin kontrollsystem. I motsetning til tidligere EEC-3-system, kjennetegnet EEC-4-systemet en innebygd datamaskin diagnostiske og datastrøm som kan nås med bruk av en bil skanning verktøyet. Rimelige skanning verktøy og kode lesere er tilgjengelig på de fleste auto deler butikker, og den gjennomsnittlige gjør-det-selv-mekaniker kan hente koder fra Sable i bare noen få minutter. Du trenger
Automotive skanning verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Finn frem EEC-fire diagnostiske kontakten under panseret. I 1993 Sable dette er på passasjersiden i motorrommet mellom spankulere tårn og brannmuren. EEC-4-kontakten er en todelt kontakt som er knipset i en støv dekker merket med ordet "Diagnostic" på toppen.
2

Plugg Ford adapter av skanningen verktøyet i begge deler av den diagnostiske kontakten. Vri tenningsnøkkelen til "Kjør"-posisjon. Kjør selvdiagnose ved å velge "Self-Test" fra hovedmenyen vises på Scan Tool skjerm så velge "KOEO." Vrir om tenningsnøkkelen på og av tre ganger i løpet av fem sekunder for å starte Key-On-Engine-Off (KOEO) program. Programmet kan ta noen minutter å fullføre.
3

Les de lagrede koder etter kjørecomputer fullfører KOEO program ved å velge "Les Codes" fra hovedmenyen og deretter velge " KOEO Codes "på den neste menyen. Skriv kodene og beskrivelsene ned og ta en service manual for 1993 Sable for instruksjoner om hvordan du utfører de nødvendige diagnostiske prosedyrer for hver kode.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66040.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer