Torque Converter Feilsøking

The momentomformer i et kjøretøy gjør at kraften fra motoren til å bli overført til overføring i en jevn brukbar flyt. Den legger også en mekanisk fordel for overdragelsen. Det er fylt med væske og bruker roterende skovler inne flere avdelinger styres overføringen . Som alle andre mekaniske deler , kan en torque converter mislykkes. Symptomene på feilen er lett å få øye på , men å tolke dem tar litt mekanisk kunnskap. Instruksjoner
en

Se etter glidning . Betyr motorens hastighet opp uten en økning i hastigheten for selve kjøretøyet . Glidning er vanligvis forårsaket av overoppheting som er forårsaket av et lavt væskenivå . Torque converter filter kan være tett resulterer i en dråpe brukbar væske .
2

Se etter gysninger . Bilen rykk og rister som om det var på en grov veien . Lav væskenivået fører gysninger og det vanligvis skjer på det tidspunktet væsken er overoppheting . Bilen vil grøsse da motor og girkasse vil skli ut av synk .
3

Sjekk væskenivået i overføringen . Hvis du ser rusk i væsken , har en mekaniker Se etter tegn på skader i torque converter .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67824.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer