Min PT Cruiser vil ikke skifte Into Reverse

Som alle kjøretøy overføring, er en PT Cruiser overføring lett å bryte og dyrt å reparere. Det er viktig å diagnostisere en overføring problem riktig. Mange mekanikere foretrekker å tilbringe flere timer erstatte en girkasse med en god sjanse til å lykkes heller enn å bruke flere timer på å finne ut problemet med bare en beskjeden sjanse for suksess. Det er ganske mange ting som PT Cruiser eiere kan gjøre for å innskrenke listen over potensielle problemer, noe som sparer tid og penger. Instruksjoner
en

Sjekk overføring væske nivået hvis du har en automatisk girkasse. Overføring væske peilepinnen ligger ved siden av luftfilteret i de fleste PT Cruiser-modeller. Det bør kontrolleres på et flatt underlag mens motoren er fortsatt ganske varmt.
2

Prøv å pumpe clutch flere ganger hvis PT Cruiser har en manuell girkasse. Du kan også prøve delvis slippe clutchen mens du forsøker å skifte til revers. Hvis det ikke virker, slå av motoren og prøve giring. Hvis du kan skifte i revers mens bilen er av, ligger problemet sannsynligvis med clutch og ikke din overføring.
3

Inspiser foringer og trepunkt under motoren. Slitte foringer eller en dårlig kobling kan hindre overføring på en PT Cruiser fra skiftende riktig. Sjansene er gode for at du trenger spesialverktøy for å erstatte dem, er du sannsynligvis bedre å ha en erfaren mekaniker bytt dem om nødvendig
4

Ta PT Cruiser til minst to mekanikere og spørre. for en mening om problemet. Selv om begge mekanikere enig trenger du en ny overføring, kan du være i stand til å finne en bedre avtale ved å shoppe rundt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66447.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer