Problemer med en nøytral Safety Switch

Den nøytrale sikkerhetsbryter er et forebyggende mekanisme installert i alle biler med automatiske girkasser for å hindre dem fra å starte i noen redskap enn "Park" eller "nøytral". Dette er fordi du starter bilen i "Drive" vil resultere i bilen skyting av nedover veien umiddelbart etter at motoren slås over. Hvis du er på vei ut for å jobbe og realisere bilen vil ikke starte og motoren gjør ikke en lyd, kan bryteren være ødelagt. Prøv disse trinnene for å finne ut den mest sannsynlige problemet. Mulige Feil

Den nøytrale sikkerhetsbryter er kablet til solenoiden av bilens starter. Det åpnes når bilen er i "Drive" eller "Reverse" for å holde starteren fra å bli engasjert når du beveger deg. Bryteren lukkes igjen når du har parkert bilen eller sette den i "nøytral", som betyr at du kan skru starteren. Hvis nøytral sikkerhetsbryter blir forskjøvet eller slutter å fungere helt, betyr det at bilen ikke vil vite om det er parkert eller i gir. Derfor vil sikkerhetsbryteren hindre deg fra å starte bilen før det er løst.
Teste Switch

Du må kanskje teste funksjonaliteten av bryteren før du bytter det, bare for å være sikker på at problemet er ikke med bilens starteren. For å gjøre dette, finner bryteren, som er en gjenstand formet som en stålkule som er koblet til skifteren og koples til den omvendte lys og den indre lys. Koble brikke som kobler alle ledningene til bryteren og koble bryteren til et voltmeter tester. Sett nøkkelen i tenningen med utstyret satt til "Reverse". Ikke start motoren, men se etter kraft i volt-meter. Hvis det er ingen, kan bryteren være defekt eller kulelager kan ha slitt ut, og du blir nødt til å erstatte det.
Justere Switch

Noen ganger er bryteren ikke feil i det hele tatt, det har nettopp kommet ut av stilling med starteren. I dette tilfellet vil du ikke å bytte ut delen. Bare løsne boltene som holder bryteren på plass og flytte den rundt. Mens du beveger den delen rundt på mount sin, sørg for at bilen er i parken. Prøv å slå av tenningen til du hører motoren sveiv. Når motoren begynner å snu, vet du at du har den nøytrale sikkerhetsbryter tilbake på rett sted. Skru den på, være forsiktig med å flytte den, og bilen vil være klar til å gå.
Elektriske problemer

Noen ganger er nøytral sikkerhetsbryter ikke feiljustert eller feil, men snarere er det elektriske systemet i bilen kortslutning. Dette betyr at signalet til den nøytrale sikkerhetsbryteren ikke blir levert på riktig måte. Rådfør deg med bruksanvisningen for informasjon om kabling av din spesifikke bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67986.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer