Hvordan reparerer jeg en 1996 Neon?

The 1996 Dodge Neon datamaskin skaper og lagrer motor koder, eller numeriske indikatorer på problemer med motoren. Hver kode har en mening. For eksempel betyr Kode 24 "throttle posisjon sensor utenfor rekkevidde." Tilgang til og identifisere disse kodene er det første skrittet for å reparere en '96 Neon. En tjeneste representant på en auto deler butikken vil gjøre dette for deg, eller du kan gjøre det selv. Etter å løse problemet, ta kontakt med eierens manuell eller en reparasjon guide til å løse det. Instruksjoner
en

Sett nøkkelen inn i tenningen og vri bilen på, men ikke engasjere motoren. Radioen og dash lysene skal tennes, men bilen bør ikke kjøre.
2

Finn "check engine" lyset på dashbordet. Dette lyset vil blinke et antall ganger atskilt av en pause og deretter etterfulgt av blinkende igjen et bestemt antall ganger. For eksempel nevnte Kode 24 ovenfor vil blinke på denne måten: flash, flash, pause, flash, flash, flash, flash
3

snu bilen og på denne måten:. På, av, på, av, på. Gjør dette innen fem sekunder for å få tilgang til motor koder. Bilen slutter syklusen i "på"-posisjon, slik at du kan lese "check engine" lys. Merk at motoren koden som blinker. Hvis Neon har flere feil, vil mer enn én kode vises. Skriv dem ned.
4

Ta kontakt med en Haynes bil manual for en fullstendig liste over motor feilkoder og hva de betyr, eller besøk din lokale auto deler forhandler. Motor koder er tilgjengelig on-line så vel på troublecodes.net. Sjekk Resources en link til nettstedet.
5

kjøpe deler til å reparere identifisert problem hos din lokale auto deler butikken eller på nettet. En salgsrepresentant vil hjelpe deg å velge spesielle verktøy som trengs for reparasjon.
6

Følg sikkerhetsreglene nøye før du starter prosjektet. La motoren avkjøles før du starter vedlikehold. Sørg for at Neon er sikker hvis den knekt. Trekk i nødbremsen for å unngå rulling. Ikke bruk løstsittende klær, som det kan bli fanget i de bevegelige delene av en motor i drift. Fjern aldri en radiator cap mens motoren er varm.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65305.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer