Automatiske transaksel Bekymringer

Et automatisk transaksel er bilens girkasse og drivaksel sammen til én komponent og boltet på motoren. Resultatet er en komponent med mye bedre slitestyrke enn konvensjonelle overføringer. Denne holdbarhet kommer på bekostning av mer avansert konstruksjon, men presenterer hvilke bekymringer for sjåfører som kan oppleve stasjonen problemer som er vanskelige å oppdage og reparere. Komplisert Problem Diagnose

Ifølge automotive diagnostisk nettstedet Auto Repair Hjelp, problemer i en automatisk transaksel er vanskelig å diagnostisere og like utfordrende å reparere på grunn av komplisert konfigurasjon av komponenten. Den kompliserte natur reparasjoner kan føre til en høy pris på arbeidskraft og reservedel, s som oversettes til en dyr reparasjon regningen. Dette er heller ikke en rask prosess som komponenter må testes en gang installert for å sikre at hver del av systemet fungerer riktig. Auto Repair Hjelp anbefaler at bare en sertifisert mekaniker forsøk på å reparere en automatisk transaksel.
Elektriske komponentfeil

Mange funksjoner for automatisk transaksel, inkludert overføring skiftende, er styres av bilens elektroniske styremodul eller ECM. Når en elektronisk komponent som ECM eller posisjonelle sensor svikter eller blir skadet, kan det hende at bilens girkasse funksjon bli hemmet. Førere kan oppleve problemer med akselererende, uvanlige omdreininger per minutt ved lavere hastigheter og problemer med girene stikker. Siden den automatiske transaksel inneholder så mange komponenter det er ikke uvanlig å se andre systemer som væsketrykk sensorer feil.

Fluid Lekkasjer og Component Fouling

An automatisk transaxle er fortsatt en overføring i enhver forstand av ordet, og som sådan er utsatt for de samme problemene andre systemer møte. Dette inkluderer lekkasjer fra komponenten samt lekkasjer fra væske reservoarer, drivaksel sel og levering rør. Automotive reparere nettsted AA1 Car anbefaler at du kontrollerer overføring væske nivåer og tilstanden til væsken hver 30.000 miles eller annethvert år, avhengig av bilmodell. Overføring væske kan lekke på andre komponenter som forårsaker dem til å bli utvist, noe som vil hemme funksjonaliteten og føre til ytterligere problemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65656.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer