Hvor å Sjekk ut Traktor tenningen sløyfer

Tennspoler forsyne distributør med høyspent strøm å fyre av tennplugger. Spolen består av en primærvikling (kveil av kobbertråd) og en sekundærvikling innsiden av huset og i umiddelbar nærhet til hverandre. Den primære svingete får strøm med batteri spenning ved tenningen modul eller i eldre motorer, punktene. Spoler kan være av den stigende-felt type eller kollapse-feltet, hvilket betyr at de sekundærutviklingen som trapper opp spenningen er spent når det elektriske feltet rundt det primære er å utvide eller entreprenørselskap, henholdsvis i en prosess som kalles gjensidig induksjon. Testing spolen kan gjøres med et multimeter og grunnleggende mekaniske ferdigheter. Du trenger
multimeter
Basic mekaniker verktøy
Spesifikasjon manual for spolen
Vis flere instruksjoner
en

isolere og de-energi spolen. Fjern alle ledninger koblet til spolen, så skru fra hverandre det fra motoren.
2

Sjekk de primære viklingene for kontinuitet og motstand. Sett måleren til kontinuitet (buzz boks) og røre sondene til de to innleggene som fôrer den primære svingete. Det bør være kontinuitet. Trykk på en sonde til en primær innlegget og til tilfellet av spolen. Det skal ikke være noen kontinuitet. Stille inn apparatet til ohm (motstand) og røre sondene til de to primære innlegg. Ta opp lesing og henviser til din eiere manuell eller tjeneste for å se om avlesningen er innenfor drifts-spesifikasjonene.
3

Kontroller sekundærutviklingen. Sett måleren til motstand og sette inn en sonde inn distributøren utgang. Berøre den andre sonden til festebraketten eller jordledning post (hvis aktuelt) og registrere lesing. Se håndboken for å bekrefte at motstanden er innenfor spesifikasjonen. Sett måleren til kontinuitet og sette inn en sonde inn i distributør port og berøre en av de viktigste innlegg med den andre. Det skal ikke være noen kontinuitet.
4

Tolk dine funn. Lav (ute av spec) motstand indikerer isolasjon analyse (IB) i en av spolene. Kontinuitet mellom den primære og den sekundære spolen indikerer IB mellom de primære og sekundære spoler. Kontinuitet mellom den primære spole og esken angir IB mellom den primære og den tilfelle. IB gir strøm til å blø over og /eller ut av spoler og enten reduserer produksjonen eller dreper den helt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64475.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer