Årsaken til lekker drivstoff sprøytebrukere

Drivstoff injeksjon blander drivstoff og luft i en forbrenningsmotor . Injektorer dukket opp på 1980-tallet , og erstatte den forgasseren. Hvis et drivstoff injektor lekker , fører det problemer, for eksempel lavere gass kjørelengde og problemer med å starte bilen . Off -Center Pintle

Ifølge Deanna Sclar , forfatter av "Auto Repair for Dummies ", den primære årsaken til en lekker drivstoff injektor er når pintle ikke sitter på drivstoff injektor er åpning riktig . Pintle er egentlig en knapp som , når den trykkes inn i drivstoff injektor sin åpning , utgivelser drivstoff inn i bilens system .
Tilsetningsstoffer

Når drivstoff tilsetningsstoffer ikke brenner jevnt , de ofte slå seg ned på den pintle av drivstoff injektoren og forårsake lekkasje . I tillegg kan bebygde drivstoff tilsetningsstoffer føre oksygen sensor skade , påvirker bilens drivstoff nivå målinger.
Reparere eller erstatte

Uansett årsaken til en lekker drivstoff injektor , den beste løsningen er å erstatte drivstoff injektor helt. Den eksakte årsaken til en lekker drivstoff injektor er ofte vanskelig å diagnostisere og vanligvis dyrere enn bare å erstatte den delen på en lokal automotive butikk , bemerker Sclar .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66264.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer