Slik feilsøker en 2000 Jeep Cherokee

Feilsøking dine 2000 Jeep Cherokee er motorproblemer er en prosess med eliminering. Begynn med de mest grunnleggende og åpenbare mulige årsaker og gå videre til dyrere og komplisert. Hold et øye med målere for en indikasjon på roten av problemene dine. Sjekk for lavt oljetrykk, lav spenning på batteriet og overoppheting temperaturer. Rutinemessig vedlikehold, som for eksempel å få din olje endret på timeplanen og ha overføring væske sjekket, hjelper deg å unngå problemer i det lange løp. Du trenger
Fuse tester
Fuse avtrekker
Volt meter
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk dine sikringer. Avhengig av modell, er sikringen panel enten under førersiden dash eller under panseret i en lett identifiserbar kupé. Trekk sikringene for hånd med en sikring avtrekker for å inspisere dem visuelt. Dette er den minst kostbare metoden, men noen pauser er så små at de er lett savnet. Bruk en sikring tester ved å skru bilen på, jording av tester og trykke tuppen til hver sikring i sving. Hvis pæren ikke kommer på, er sikringen ødelagt.
2

Test batteriet for tilstrekkelig strømforsyning. Dynamoen genererer strøm til batteriet i bruk, og batteriet lagrer strømmen mens motoren er i gang. Snu Cherokee er motoren av og teste batteriet ved å koble den positive ledningen på volt meter til positive innlegg på batteriet (de vil begge være rød). Gjør det samme for de negative terminaler. Batteriet bør lese mellom 12,5 og 12,8.
3

Test din dynamo for tilstrekkelig strømforsyning. Drei motoren og teste batteriet innlegg som i trinn to. Denne gangen volt måleren skal være mellom 13,6 og 14,3.
4

Trekk motorens koder. Når det oppstår et problem, er en kode lagret i Cherokee datamaskin for din bruk. Slå av motoren, og slå den av og på i rekkefølge (på, av, på, av, på). Med eldre kjøretøyer, må dette gjøres innen fem sekunder, men på 2000 Cherokee er dette ikke nødvendig. Sjekk dine "check engine" lys for de to-sifret kode, som markeres med blinker for det første sifferet, en pause og flere blinker for det andre sifferet. Slå opp kodene i manualen eller på nettet.
5

Sjekk dine væsker. Kjører for lavt på olje fører til at Cherokee blir overopphetet, og skitten olje vil føre til overoppheting og kjøre raggedly. Kjører for lavt på overføring væske fører til overføring til å forsinke og skaper hardt skiftende. Begge kan forårsake alvorlig skade på motoren.
6

Sjekk under panseret for åpenbare tegn på problemer. Se etter ledninger som har løsnet, belter med ingen spenning eller frynsete kanter. Sjekke batteriet for korrosjon. Inspisere radiator for tresko, korrosjon og tegn på overoppheting.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65332.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer