Slik feilsøker en Prelude Fuel System

The Honda Prelude ble produsert fra 1978 til 2001, og tusenvis av preludier forbli på veiene i dag. Hvis du har problemer med å starte opp din om morgenen, må du kanskje feilsøke Prelude drivstoffsystem. Dette vil bare ta deg en time eller to, men det krever noen spesialiserte verktøy. Før du tar initiativet, sjekk med din lokale Honda forhandler for å finne ut om noen av delene til Prelude drivstoffsystem har blitt tilbakekalt. 1986 modell, for eksempel, hadde flere komponenter som ble tilbakekalt. Du trenger
De-icer
Ignition tester
gassledningen koble verktøyet
Container
Vis flere instruksjoner
en

Bestem omgivelsestemperatur , i varmt vær (80 grader Fahrenheit eller høyere), kan du helle kaldt vann på gassledningen for å hjelpe bilen starter som den skal. Hvis temperaturen er 30 grader eller lavere, kan du prøve å helle de-icer på bensintanken.
2

Kontroller drivstoff i tanken med bilen parkert på et flatt underlag. Hvis Prelude er parkert i en bakke, kanskje sitt drivstoff injektor være å ta inn mer luft enn drivstoff. Prøv å starte bilen igjen når den er på et flatt underlag.
3

Fest en tenning tester til en av tennplugger og starte bilen. Det bør være en gnist i mellomrommet mellom tennpluggen og tenningen tester. Hvis du ikke ser en gnist, vil alle tennpluggene må byttes.
4

Koble gassledningen med en gassledning koble verktøyet, som er tilgjengelig på de fleste auto deler butikker. Tømme gassledningen i en klar beholder og starte motoren. Gass skal passere gjennom linjen. Hvis du ikke ser gass kommer gjennom gassledningen, ta bilen til en mekaniker. Du må kanskje ha bensinpumpe byttet ut.
5

Fjern gassledninger fra Prelude din og undersøke dem for sprekker eller svake punkter. Hvis de er skadet på noen måte, må de skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67412.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer