Jeep Transmission Problemer

Jeep merkevare har vært kjent for sine off-road stand firehjulstrekk biler siden 1940-tallet. Jeep har vært drevet som en avdeling av amerikanske bilprodusenten Chrysler siden 1980-tallet og fortsetter å produsere Wrangler og Grand Cherokee modeller, sammen med nyere SUV som Compass og Patriot. Mens Jeep er kjent for påliteligheten av sine biler, har noen modeller opplevde problemer med overføringen at drivere og potensielle kjøpere bør være klar over. Typer

Jeep har produsert biler med flere forskjellige overføring typer, inkludert manuelle og automatiske girkasser. På grunn av mangfoldet av tilbud, har jeep eiere rapportert et bredt spekter av problemer. Ifølge Consumer Affairs, noen av de vanligste problemene med Jeep automatgirkasser omfatter grov skiftende (spesielt downshifts) og frakoblet overføring koblinger mellom girvelgeren og utstyr packs. Problemer med Jeep manuelle girkasser er løs girvelgeren spaker og sprakk clutch plater.
Symptomer og Fare

merke i jeep eiere som har rapportert overføring problemer å forbrukersaker som mest Jeep overføring problemer resultere i en kraftig støy under kjøring eller skiftende. I andre tilfeller førere har rapportert redusert drivstofforbruk. Selv om dette er litt mer enn en ulempe og faresignal, noen andre problemer med overføringen skape farlige forhold. Eventuelle problem med skiftende mekanismen kan føre til en risiko for Jeep steiling, setter føreren og andre i fare for en kollisjon. I tilfeller hvor en sending er lekker væske eller annen grunn, er det en fare for en motor brann.

Reparasjoner og kostnader

Transmission reparasjoner i jeep biler variere i forhold til sine kostnader og kompleksitet så mye som det mangfoldet av problemene selv. Løse Shifter knotter eller små lekkasjer i overføring væske reservoaret kan repareres av en tekniker på mindre enn en time, og kan bare koste prisen for en times arbeid. Andre prosedyrer, for eksempel erstatter tannhjul eller installere en ny elektronisk styreenhet for overføring, kan koste flere hundre dollar. En erstatning overføring er den mest ekstreme alternativet, og kan koste oppover på $ 1000 installert, og med januar 2010.
Tilbakekalling

Jeep kjøretøyer har vært årsak til flere tilbakekallinger vedtatt av Chrysler for å løse kjente problemer med transmisjonssystemer. Disse tilbakekallinger er en sak av offentlig posten og oppsummert på Automotive.com. En slik tilbakekalling fant sted i slutten av 2009 og involverte mer enn 160.000 biler som hadde blitt solgt uten transmisjonstemperatur varslingssystem. En 2005 husker berører mer enn 250.000 biler var ment å forholde seg til automatiske girkasser som hadde en defekt "Park" gear, noe som kan føre til at kjøretøy for å rulle nedover mens parkert.
Garantidekning

I mange tilfeller er Jeep overføring problemer dekkes Chrysler standard ny bil drivverket garanti. Mens denne dekningen gjelder ikke for problemer forårsaket på grunn av mangelfullt vedlikehold, betyr det inkluderer mange store problemer med overføringen. I 2007, har Chrysler introduserte en levetid drivverket garanti på utvalgte nye kjøretøyer, som utvidet denne type dekning ytterligere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64719.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer