Kan Oksygen Regulators bli fikset?

En oksygen regulator er designet for å bli brukt av medisinske pasienter som har vanskelig med å puste på grunn av luftveisproblemer. Oksygenet regulator er koblet til et oksygen-tank og styrer hvor mye av den trykksatte oksygenholdige munner inn i blandekammeret, hvor oksygenet blandes med luft og deretter kanaliseres til en pustemaske som pasienten bærer. Hvor mye oksygen blir blandet med luften er avhengig av behovene til pasienten. Regulator systemer brukes også i enkelte typer bilmotorer. Fravær av oksygen
p Hvis regulatoren ikke produserer noe oksygen i det hele tatt, kan problemet ligge i oksygenflaske tanken selv. Tanken kan være tom eller så lite drivstoff at det ikke lenger kan møte kravene fra regulator. Sjekk målere og erstatte tanken hvis du må. Mangel på oksygen kan også være forårsaket av systemets ventiler er lukket av fra regulatoren selv, så sjekk ventilene og sørg for at de er åpne. Hvis de er åpne, sørg for at alle ventiler er satt til riktig posisjon.

Du bør også kjøre en sjekk på alle rør og slanger som brukes mellom tank, regulator og slutten av oksygen system. Noen ganger knekk eller blokkeringer kan utvikle seg i slangen, noe som kan føre til at oksygen til bli avbrutt. Disse Kinks må fjernes og eventuelle blokkeringer fjernet eller lekkasjer fast for å løse problemet. Hvis ingen av disse kontrollene gi noen merkbar problem, kan du ha et problem med mellomgulvet av regulator selv. Dessverre, må du bytte ut regulator, siden regulatorer ikke laget for å åpnes og justeres.
Oxygen Lekkasje Problemer
p Hvis du hører hvesende lyder eller de oksygen ser ut til å være lekker, må du først kontrollere at regulatoren er godt festet til tanken. Du bør også sørge for at skiven inne i regulatoren har blitt satt på plass slik at det kan passe riktig på oksygen tank. Noen ganger kan en defekt skive må fjernes og erstattes med en ny en, eller noen ganger er det ingen skive i det hele tatt. Igjen, hvis dette ikke løser problemet så er det sannsynligvis en indre brudd i regulatoren mellomgulvet, som er uopprettelig. Du må skifte regulatoren hvis dette synes å være problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64718.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer