Feilsøking en 1995 Pontiac Grand Prix

Feilsøking din Pontiac Grand Prix kan være så enkelt som å erstatte den gamle sikringen å fikse problemet, eller det kan resultere i å måtte ta bilen til en mekaniker for mer involvert reparasjoner. Pontiac Grand Prix startet produksjonen i 1962 og forble en del av Pontiac stabil for kjøretøy opp til merket ble kansellert som en del av General Motors restrukturering i 2010. Når du feilsøker din 1995 Grand Prix, starte med de mest åpenbare mulige årsaker og følger en steg-for-steg tilnærming for å finne løsningen. Du trenger
Tennpluggnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

se under din 1995 Pontiac Grand Prix på regelmessig basis etter at bilen har hatt en mulighet til å sitte for en viss periode. Se under foran og bak på bilen vil avdekke eventuelle lekkasjer som kan komme fra motor, girkasse, bremseslanger eller andre slanger.
2

Ta av dekselet på sikringsboksen og refererer til diagrammet på innsiden av dekselet for å lete etter en bestemt sikring, hvis du opplever noen elektriske problemer. Enten det er på radio eller motor som ikke fungerer, kan erstatte den gamle sikringen noen ganger være den enkleste måten å løse problemet. Fjern den mistenkte sikringen i sikringsskapet bruker lite verktøy inngår i sikringsskapet. Se gjennom plasten enden av sikringen, hvis metallet stripen inne er brutt, da sikringen må byttes
3

Lift panseret, kople fra tennpluggen ledninger,. Fjern tennpluggene med en tennpluggnøkkel og rengjør tennpluggene, hvis 1995 Grand Prix kjører grov eller har problemer med å starte. Over tid kan bygge seg opp på karbon endene av tennpluggene, og store mengder av denne oppbygging kan redusere effektiviteten av tennpluggen. Hvis det er mye karbon på tennpluggen eller keramiske bolig er sprukket, erstatte de gamle tennplugger.
4

Kontroller lufttrykket i dekkene regelmessig. Hvis dekkene ikke er oppblåst til riktig trykk, vil dekkene slites ujevnt og gass kjørelengde vil bli redusert. Kjøring på under-oppblåst dekk kan også være et sikkerhetsproblem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67889.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer