Slik feilsøker en Infiniti

The Infiniti biler selskapet er luksus kjøretøy delingen av Nissan. Infiniti ble opprettet i 1989. Siden den gang har selskapet utviklet flere forskjellige typer biler og sport nyttekjøretøyer. Per 2011 omfatter utvalg av Infiniti biler EX, FX, G, M og QX-modeller. Med de forskjellige deler, systemer og komponenter til hver Infiniti kjøretøy, kan det være vanskelig å umiddelbart si hva som kan være årsak til et spesielt problem med din Infiniti. Selv om disse feilsøkingstips ikke er omfattende, vil de være nyttig for noen vanlige problemer som kan oppstå med bilen din. Instruksjoner
Feilsøking Lukter
en

Undersøk clutch peiling, hjullagre og nav rullelager din Infiniti når du lukter brennende metall mens du kjører. Disse delene kan ha sviktet, eller har blitt slitt ut.
2

Finn eksos manifold pakning når du lukter eksos inne i bilen mens du kjører eller bilens tomgang. Pakningen må kanskje skiftes ut. Hvis pakningen er i god stand, se på Serpentine beltet systemet for å se om beltet må strammes eller byttes. Bilen kan også ha en lekkasje i rommet mellom eksosrøret og eksosmanifolden. Et siste område å sjekke er lyddemperen for å se om det er behov for reparasjoner.
3

Kontroller gasskappe på drivstofftanken når du lukter bensin mens du sitter i kupeen av din Infiniti. Hvis gasskappe er riktig festet til påfyllingsrøret titt under bilen for å se om tanken lekker ut drivstoffet.
4

Finn ventilen akter forseglingene på eksosanlegget når du lukter røyk fra inne i bilen. Sjekk om selene er fortsatt fungerer. Toppakning kan også være lekker inn i motorens sylindere og forårsaker røyk å stige opp fra under panseret.
Feilsøking Komponenter
5

Undersøk Infiniti forgasseren når bilen kontinuerlig boder mens du kjører. Forgasseren kan ha rusk inni som hindrer drivstoff fra å passere gjennom den på sylindrene i motoren.
6

Trekk luftfilteret fra motoren og se om det er for skittent til å bli brukt når Infiniti mister strømmen uventet mens du kjører. Du bør også undersøke katalysatoren for å se om den fortsatt fungerer. Se også på om noen stempelringer er slitt ut eller på annen måte må byttes ut.
7

Finn drivakslene og se om de er skadet eller bøyd når bilen fortsetter å banke mens du kjører.
Side 8

Kontroller bremsen slanger og bremsekalipere når Infiniti fortsetter å dra hardt til venstre eller høyre mens du kjører. Disse delene kan ha blitt skadet eller utslitt. Deretter kontrollerer styremaskin for å se om det er noen komponenter som skal erstattes. Til slutt, se på din Infiniti er spiralfjærer å sikre at de fortsatt fungerer som den skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67236.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer