Bad Crank Position Sensor Symptomer

Sveiven posisjon sensor, noen ganger referert til som den veivaksel posisjon sensor, er en liten plugg funnet på motorvogner som overvåker hastigheten som veivakselen roterer. Denne informasjonen er videreformidlet gjennom bilens datamaskin, som deretter bruker den til å beregne tenning timing. Veivaksel sensorer kan gå dårlig på grunn av feil konstruksjon eller høy kilometerstand på bilen. Ingen Ignition
p Hvis en veivaksel posisjon sensor går dårlig, vil ingen signal overføres til PCM ( Powertrain Control Module, eller bilens datamaskin ) , noe som vil resultere i en manglende evne til å starte. Veivakselen posisjon sensor kan kontrolleres av en mekaniker med et spesielt verktøy som vil teste sensoren for å se om det er ansvarlig for problemet .
Stalling
p Hvis det sveiv posisjon sensor går dårlig , men fungerer likevel til tider , kan bilen starte normalt, men deretter ikke klarer å starte på en annen anledning . I noen tilfeller kan bilen starte og kjøre fint , men deretter stengt uten forvarsel mens du kjører .
Engine Light
p Hvis veivakselen posisjon sensor er går dårlig , kan det hende at "Check engine" lyset kommer på . Avhengig av bilen kan en defekt krank posisjon sensor også resultere i feilkoder nærheten turtelleren når nøkkelen vris til " On" posisjon tre ganger .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65034.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer