Min 1995 Buick Century vil ikke starte

Få ting kan være så frustrerende som når en bil ikke vil starte når du trenger det til. Dette kan være ganske vanlig i eldre biler, der den forrige eierens slitasje kan ha forårsaket problemer. For eiere av Buick 1995-tallet, kan det være flere grunner til at motoren ikke starter. Du trenger
nytt batteri eller tennplugger (valgfritt)
Ny dynamo (valgfritt)
Gass eller olje
New forrett
Vis mer Instruksjoner
1

Sett i nødbremsen i din Buick, sett nøkkelen i tenningen og vri om nøkkelen. Lytt etter lyder som motoren kan gjøre. Slå på frontlykter også. Hvis lampene ikke lyser, er sjansen stor for batteri eller dynamo er å klandre.
2

Bytt ut det gamle batteriet for et nytt batteri, eller lade batteriet med en bærbar lader. Eller lade den med et sett med startkabler og en fungerende motor som et alternativ. Hvis dette ikke fungerer, må du kjøpe en ny dynamo fra en deler forhandler. Bytt ut tennpluggene også, da disse kan også være å klandre.
3

Se på dashbordet til å se om det er noen indikasjon på at drivstoff eller olje nivåene er lave. Disse vises som opplyste ikoner på Century dash, like over rattstammen. Sjekk oljen lesing på peilepinnen, og fyll på olje om nødvendig. Ellers bruker en gass kan for å legge til litt gass, akkurat nok til å få deg til en bensinstasjon.
4

merke til lyden av motoren gjør bør batteriet eller dynamo være i stand. En skrapelyd, referert til som motor "ikke snu deg," betyr som regel noe er galt med din starter. Du må snakke med en mekaniker eller deler forhandleren for å finne en passende erstatter starter for the Century.
5 p Hvis motoren fortsatt ikke starter, må en skriftlig liste over noen typer lyder det gjør. Ta listen til en klarert mekaniker og se om han kan regne ut din Buick problem. Du må kanskje ha bilen tauet til butikken for ham å gjennomføre diagnostikk eller reparasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65771.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer