Infinity I30 Feilsøking

Infiniti introduserte I30 bilmodell i 1996. Alle I30-er har en innebygd diagnostikk (OBD) datamaskin installert. Når OBD oppdager et problem med I30 Infiniti, en "check engine" signal lyser på dashbordet slik at du vet et system ikke fungerer. En scan med en OBD auto diagnostisk skanneren vil fortelle deg hvilke problemer bilens datamaskin har funnet i et system. Skanneren laster ned en kode som er matchet mot feilsøking koder som finnes i brukerhåndboken for å diagnostisere den defekte systemet slik at det kan vedlikeholdes, repareres eller erstattes etter behov. Du trenger
OBD auto diagnostisk skanneren verktøyet
Infiniti I-30 instruksjonsboken
Vis flere instruksjoner
en

Fjern dekselet fra Infiniti I30 sikringsskap plassert under førersiden dashbordet. Finn OBD port på datamaskinen i sikringsskapet. Det er en flere-pinners port at auto diagnostisk skanneren plugges inn. Koble enden av skanneren i porten og vri om nøkkelen mot høyre, men starter ikke motoren. Pluggen på skanneren skal legge til porten lett. Hvis den ikke glir rett inn, sikkerhetskopiere det ut og starte på nytt. En OBD scanner for Hyundai I30 er tilgjengelig på bilen deler butikker eller på nettet.
2

Slå på diagnostisk verktøy henhold til produsentens instruksjoner og vente på problemer for å laste ned på skanneren. Skanneren forteller deg når koden er lest og lastet ned.
3

Koble verktøyet fra porten ved å trekke den rett ut og sette lokket på sikringsboksen tilbake på plass. Scroll ned på menyen på diagnostisk verktøy til der det står "Hent Code" og hente bryet kode lagret i skanneren. Koden indikerer problem med bilen som diagnostisert av OBD datamaskinen.
4

Finn den riktige koden oppført i din Infiniti I30 brukerhåndboken for å finne ut hva problemet er med Infiniti. Reparasjon og /eller erstatte defekte komponenter på bilen din etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67977.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer