Slik feilsøker en 1998 Jeep Laredo

The 1998 Jeep Laredo er en avlegger av Jeep Grand Cherokee. Det er et mellomstore sport utility vehicle med plass til fem passasjerer og leveres i enten en V6 eller V8, selv om Edmunds.com anbefaler splurging på V8 hvis du kan, fordi ytelsen og makt er overlegen. Når Laredo viser tegn til problemer, feilsøke symptomene med en prosess med eliminering. Start med de dash målere og gå videre til kildene til makt i motoren. Du trenger
Voltmeter
Tester lys
Fuse avtrekker
Diagnostic scanner
1998 Laredo reparere manuell
Vis flere instruksjoner
en

Test dynamo og batteri for tilstrekkelig spenning. Koble den positive og negative voltmeter fører til positive og negative batteripolene mens motoren er slått av. Avlesningen på voltmeter er en indikasjon på at spenningen i batteriet. Det bør lese mellom 12,5 og 12,8 volt. Sveiv motoren og sjekk avlesningen igjen, denne gangen for dynamoen. Avlesningen skal være mellom 13,6 og 14,3 volt.
2

Kontroller sikringene for pauser. Sikringen panelet er i dashbordet på førersiden. Trekk hver av sikringen for å inspisere visuelt, eller bruke et kontrollys ved å jorde ledning til en metall-bolt, vrir tenningsnøkkelen på og trykke spissen av testen lys til begge ender av hver sikring. Fjerne og erstatte eventuelle sikring som ikke klarer å gjøre testen lyset kommer på.
3

Trekk feilkoder. Hekt en diagnostisk skanneren til test port under dashbordet, vri om nøkkelen "On", og følg instruksjonene på skjermen på skanneren for å trekke kodene. Skriv kodene ned og se opp deres betydning i en reparasjon manuell, eller lete på nettet etter en liste over Chrysler koder.
4

titt under panseret med motoren i gang. Se etter løse belter, løse eller frakoblet ledninger og åpenbare tegn på skade. Rust, korrosjon og sølt batterisyre er alle tegn på sviktende deler. Identifisere kilden og feilsøke delen.
5

Test termostat, radiator vifte og kjølevæske nivåer hvis Jeep er overoppheting. Sveiv motoren og la den gå til driftstemperatur. Løft panseret og røre den øvre radiator slangen. Hvis termostaten fungerer som den skal, har det åpnet for å slippe varmen fra motoren går til radiatoren, og dermed gjør den øvre radiator slangen veldig varmt å ta på. Kontroller at viften kommer på når motoren er varm, og sørge for at kjølevæsken er ren og fylt på riktig måte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65602.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer