Bil Generator Problemer

Biler ikke bare trenger bensin for energi. De trenger også elektrisitet . Den generator som produserer en bil elektrisitet kalles en dynamo . Den lader også bilens batteri. Spinning av dynamo som produserer elektrisitet er drevet av bilens motor . Mange faktorer kan påvirke ytelsen til denne generatoren . Effekter

utladet batteri kan ofte være et tegn på en feil dynamo . Blåst pærer og batteri skade kan også indikere dynamo problemer . Matt belysning og andre elektriske komponenter som opererer feil kan også være symptomer på en defekt dynamo .
Årsaker

slipping drivreim kan føre til en dynamo til undercharge batteriet. Slitte børster og andre interne komponenter kan hindre en dynamo ytelse. En dynamo kan også overlade bilens batteri . Dette kan skyldes en defekt spenningsregulator , som er noen ganger finnes i dynamoen , men kan være en egen komponent.
Solution

Den enkleste løsningen er å erstatte en dynamo . De er bare festet ved hjelp av en eller to skruer . Selvsikker mekanikere kan også velge å gjenoppbygge en dynamo . Men uansett hvilken løsning en bil eieren velger , bør han teste dynamoen utgang først.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67546.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer