Tegn på en dårlig Servostyring Pumpe

Servo gjør en sjåførens jobb mye enklere og i dag nesten alle biler har denne funksjonen. Systemet bruker strøm fra motoren for å drive en liten hydraulisk pumpe, som i sin tur gir støtte til føreren når rattet er slått i en retning eller den andre. Som alle mekaniske komponenter, kan imidlertid pumpen utvikle problemer. Ved å lære å gjenkjenne tegn på en dårlig servostyring pumpe drivere kan identifisere og løse problemer før de blir alvorlige. Vanskelighetsgrad Steering

Når problemer utvikle seg i servostyring pumpe, vil pumpen vanligvis ikke levere nødvendig trykk for å bistå sjåføren i å vri på rattet. Sjåføren vil merke en markant økning i innsatsen som trengs for å slå hjul.
Støy

fleste styringsgruppe pumpe problemer vil bli ledsaget av høyt støynivå. Avhengig av problemets art, kan støy være en høy klikkelyd eller rasling, forårsaket av en ødelagt eller defekt pumpe vane. Eller det kan være en høyt sutre eller klage, muligens indikerer problemer med en pumpe peiling eller inngående aksel. Et høyt growling støy kan indikere en blokkering inne i pumpen og et kontinuerlig høyt skvalpende er ofte forårsaket av en lav servostyring væske nivå. Uvanlige lyder er tegn på et problem som må rettes opp så snart som mulig. Sørg for å åpne bilen panseret og kontroller at støyen kommer fra servostyring pumpe og ikke en annen motordeler.
Steering Wheel ikke returnerer til senter
p Hvis rattet ikke returnerer lett til sentrum posisjon etter at bilen kan det bety problemer med servostyring pumpen. Den sannsynlige årsaken er et problem med inngående aksel peiling.
Lekkasjer
p Hvis det er væske lekker ut av servostyring pumpe så en sel eller pakning har sviktet eller pumpehuset har sprukket. Pass på at væsken er ikke bare et resultat av et overløp fra fluidreservoaret skyldes overfylling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65446.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer