Motorstøy Kilder

Bilen er bundet til å gjøre noen lyder fra panseret som vil forvirre og skremme deg gjennom dens levetid. Disse motor støy kan være et resultat av mindre problemer som en tett dieselfilter eller noe helt mer alvorlig som en skadet stang. Regelmessig vedlikehold av kjøretøy er nødvendig for å fange disse problemene tidlig før alvorlig motorskade oppstår. Valvetrain Noises

Ifølge bil reparasjon nettstedet AA1 Car, kan valvetrain problemer i bilens motor være preget av flere forskjellige lyder. En klikker eller tappe støy som øker i volum når du akselererer kan være en indikasjon på lavt oljetrykk, skader på øvre valvetrain eller en tett oljepumpe /filter. Et lavt oljetrykk lesing kan være en indikasjon på en alvorlig motor sak som holder motorolje fra å nå de øvre delene av valvetrain.
Engine eller Spark Knock

Engine eller gnist banke oppstår når blandingen av luft og brensel som strømmer inn i motoren blir for rik eller for mager eller når motorens tennplugger begynne avfyring feil. Lyder blir karakterisert som enten et høyt smell når motoren forsøker å akselerere eller pinge eller banke lyd når motoren går på tomgang. Overskytende karbon i motorens brennkammer og en overopphetet motor kan også føre til at banging eller spratt lyder forbundet med motor knock.

Deep Motor Noises
p Hvis din bilens motor starter emitting en dyp motorstøy som lyden av metallstenger skamling sammen, en hamring støy eller en dypt resonant smell. et betydelig problem med motoren kan inntreffe. Dette kan være forårsaket av slitte stang lagrene som om ikke skikkelig vedlikeholdt kan til slutt mislykkes og føre til at bilens motor har lekket ut. Når dette skjer effektene kan kaskade hele din bil komponenter forårsaker belter å skli og deler til å kollidere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65445.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer