Hva gjør Servostyring Trykkbryter Do?

The servostyring trykkbryter lurer stille under panseret til et problem utvikler seg med et kjøretøy, for eksempel en servostyring lekkasje krever linjen erstatning. Hvis bilen idles dårlig og check engine lyset slås på, kan en sjekk av diagnosekoder avsløre en feil med servostyring trykkbryteren. Servostyring trykkbryter mater informasjon om etterspørselen på servostyring til motorkontrollmodulen. Sted

servostyring systemet væske er delt inn i to sider. Den høytrykksside strømmer væske fra servostyring pumpen til servostyring girkasse eller servostyring stativet. De fleste tunge lastebiler og mange eldre biler ble utformet med en servostyring girkasse, men forhjulsdrevne biler og de fleste nye Lette lastebiler utnytte en servostyring stativ. Væsken går tilbake gjennom en lavtrykk-linje tilbake til pumpens reservoaret hvor syklusen gjentas. Servostyring trykkbryteren er alltid installert på høytrykks-siden av systemet.
Operation
servostyring trykkbryteren er mye som en lysbryter, enten av eller på .

Når rattet og forhjulet posisjoner ikke stemmer overens, skyver servostyring væske press dekkene i ønsket retning, og trykket i servostyringen toppene høyere. Servostyring trykkbryter inneholder en membran som aktiverer en kontakt bryteren. En fjær presser utover på membranen holder bryteren normalt er åpen. Bryteren lukkes når trykket av servostyring væske på den ene side av membranen blir høy nok til å overvinne fjærkraften. Når forhjulene matche rattet posisjon, omdirigeringer styremaskin væsken tilbake til servostyring pumpen og dekk ikke lenger trekk. Systemet trykkfall, trykket ikke lenger seirer våren press på mellomgulvet, og bryteren åpnes.
Formål

servostyring trykkbryter feeds informasjon om etterspørsel på servostyringen til bilens datamaskin. Ved lav hastighet, for eksempel under parkeringsplassen manøvrer, produserer motoren lite strøm. I stedet for å vente på turtall for å redusere fra den økte etterspørselen på servostyring, kan kjøretøyet datamaskinen kompensere umiddelbart for den økte belastningen etterspørselen å holde motoren går jevnt.
Failure Symptomer

Når servostyring trykkbryteren indikerer at systemet er alltid på eller alltid av, lyser motorstyring datamaskinen check engine lys på problemet. Under lav hastighet parkeringsplassen manøvrer eller når motoren er i standby, kan dreie rattet føre til at motoren knele, og deretter surge som datamaskinen overcompensates for lasten. I noen tilfeller kan bilen stoppe ved lav hastighet når hjulet er slått, motoren datamaskinen ikke visste det var en plutselig etterspørsel etter kraft, og kunne ikke kompensere fort nok.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68221.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer