Slik feilsøker den OBD2 kode PO700

The P0700 OBD2 kode er en generell overføring feilkode utløses når det oppstår en overføringsfeil relatert problem i et kjøretøy . Den P0700 kode er ledsaget av sekundære koder ved bilen ECM å hjelpe finne selve feilen . Diagnostisere en P0700 problem innebærer å ha bilen skannet for å isolere problemet . Uten å kjenne de sekundære koder , kan en P0700 feilkode være alt fra en sensor manglende lav linje trykk i en overføring så har bilen skannet for å finne det underliggende problemet er viktig å unngå dyre uinformert reparasjoner . Instruksjoner
en

Record noen symptomer bilen er stille . Du må lage en logg over problemene og når de oppstår . Gir loggen til en mekaniker for å diagnostisere problemet .
2

Bruk en skanning verktøy for å skanne bilen . En rekke private selskaper selger OBD2 skanning verktøy som du kan bruke til å skanne dine egne kjøretøy for feilkoder . Mens skanning verktøy er tilgjengelig for kjøp på mange automotive forsyne butikkene , vil de fleste skannere bare lese motorkontrollmodulen koder. Siden P0700 er en overføring kontroll modul feil , må du bekrefte at skanneren kan vise TCM feil .
3

Ta bilen til en profesjonell som skal skannes . En scan vil være i stand til å lese de sekundære feilkoder kjøretøyet er butikker i tillegg til P0700 koden . Mange store automotive kjedene vil gi OBD2 skanner gratis, eller du kan ha bilen skannet av din forhandler eller en selvstendig butikk .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68234.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer