Vil Fjerne Spark Plug Wire Gjør Rod Knock Go Away?

Eliminere tennkilden for sylinderen stille stang knock ser ut til å gjøre mangelen forsvinne. Imidlertid indikerer en stang knock et mekanisk problem ved den nedre ende av stempelet-veivstangen. Den veivstangen er såkalt fordi det forbinder stemplet til veivakselen. Det lille øvre ende av staven løkker rundt en nål som går gjennom stempelet, mens den større nedre enden løkker rundt en journal av motorens veivaksel. Et mellomlegg-lignende metall-bærer i denne sløyfen forhindrer slitasje av stangen og veivaksel og samtidig opprettholde den eksakte klaring som er nødvendig for smøring. Skulle dette lageret blir slitt eller skadet, blir Avklaringen overdrevet godt utover noen spesifiserte toleranser. Tricks Of The Trade

Forbrenning inne i en sylinder skjer når tennpluggen antenner komprimert luft-drivstoff blanding. Stempelet er ved, eller nær, har toppen av sin slaglengde på den tiden, ble blandingen komprimert. Forbrenningen tvinger stempelet nedover, og virkningen som følge av overskytende klaring av det defekte stang gjør en dyp banke støy. Professional-grade motor analysator maskiner er i stand til å slå av tenningen gnist i noen motorsylinderen. Ved å "drepe" sylindere ett om gangen, kan en tekniker for å finne kilden til knocking støy. Når forbrenningen opphører i den mistenkte sylinderen, fungerer ingen eksplosiv kraft på stempelet, og den defekte stangen er tilsynelatende brakt til taushet. Selv om dette er et flott middel for å diagnostisere hvilken sylinder er på feil, er ingen permanent lindring oppnås.
Avveininger

omgå tenningen av en sylinder skaper nye problemer uten å ta selve feilen. Rå brensel forblir i forbrenningskammeret til stempelet eksos slag skyver den inn i eksossystemet. Bortsett fra de skadelige utslippene som produseres, kan noen drivstoff samle og eventuelt antennes i eksosanlegget. Spormengder av det rå brensel kan også slippe forbi stempelringene og forurenser motorolje. Fjerning av tennpluggen fra en sylinder kan ha skadelige effekter på tenningssystemet komponenter. Den kraftige spenning ment for tennplugg kan svi distributør cap, tenningsmodul eller coil-pakke forsamlinger. En frakoblet plugg ledningen igjen dingler i motorrommet kan antennes villfaren motorolje eller bensin.
Deeper Skade

kobler stang fortsatt defekt selv om hørbare symptomer kan roet. Den minste mengde av stang knock betegner skade av stangen bærer, minst. Små metallpartikler kan slough ut av den defekte delen og bli gjennomført i hele motoren ved hjelp av olje. Den forurensede smøremiddel kan føre til ødeleggelse av de deler av motoren som normalt ha nytte av dens nærvær. Komponentskader kan være utbredt, bør knocking bli ignorert i lengre tid. Gitt riktig forbindelse kan situasjonen ikke nå katastrofenivåene. Det gamle ordtaket om mulighet knocking er faktisk riktig i dette tilfellet.
The Real Utbedring

Reparasjoner for et raskt diagnostisert stang knock kan være så enkelt som å erstatte den defekte peiling og rødme veivhuset før påfyll av olje og filter. Men dette er sjelden tilfelle. Uansett faktorer fører til ødeleggelse av denne del vanligvis påvirket andre. Til tider kan veivakselen og tilkobling stang lagrene skiftes uten en komplett motor rive ned. Selv disse tiltakene kan resultere i en ren patch-up som ikke har noen langsiktig nytte. Den nøyaktige maskinering og reparasjoner som kreves for å gjenopprette og re-size veivakselen tidsskrifter og rod ender ofte koster like mye, eller mer, enn en brukt eller ombygd motor for et bestemt kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68695.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer